Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dr. Oetker a cumparat un brand local de ingrediente pentru patiserie si deserturi si conservanti

sigla-dr-oetker

Producătorul de aditivi alimentari Dr.Oetker România a cumpărat un brand de ingrediente pentru patiserie şi deserturi, vopsele de ouă şi conservanţi de la firma Alex&Comp, din localitatea Vânători, judeţul Galaţi, deţinută de doi oameni de afaceri români.
În luna martie a acestui an compania Dr.Oetker România a cumpărat brandul Alex de la societatea românească Alex & Comp (…). Compania Alex & Comp este specializată în fabricarea şi comercializarea ingredientelor pentru patiserie şi deserturi, vopselurilor de ouă dar şi conservanţilor având o experienţă de 21 ani în acest domeniu. Produsele comercializate sub brandul Alex sunt prezente pe rafturile magazinelor din România dar şi la export. Societatea este controlată în mod egal de Dan şi Cătălin Alexandrescu şi a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri pentru gama de produse deserturi de aproximativ 3,7 milioane euro, cu o creştere de aproximativ 21% faţă de 2012„, se arată într-un comunicat al Dr.Oetker.
Potrivit reprezentanţilor Dr.Oetker, compania intenţionează să consolideze gama de produse sub marca Alex.
Compania germană Dr. Oetker activează în România din anul 1998 când a preluat firma Regal Corporation. Patru ani mai târziu a deschis şi o unitate de producţie lângă Curtea de Argeş, unde se produc majoritatea produselor comer­cializate pe plan local. Dr.Oetker a achiziţionat în 2007 şi Inedit Food din Cetăţeni, judeţul Argeş, companie activă pe piaţa pro­duselor din soia. Din portofoliul com­paniei 230 produse din categoriile ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanţi pentru legume şi fructe, pizza & snack-uri congelate.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dr. Oetker a cumparat un brand local de ingrediente pentru patiserie si deserturi si conservanti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI