Dragnea: au fost doi ani în care am fost criticați, atacați, urmăriți, anchetați, ascultați și amenințați

Dragnea

Preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat că PSD a fost supus în ultimii doi ani de guvernare celui „mai amplu” şi „bine pregătit” program împotriva formaţiunii. S-a încercat sfășierea PSD atât din interior, cât și din exterior.
Partidul nostru a fost supus celui mai amplu şi bine pregătit program anti, s-a încercat dezbinarea noastră, sfâşierea acestui partid atât din interiorul partidului, cât şi din exterior, atât din interiorul Guvernului, cât şi din exterior, atât din interiorul ţării, cât şi din exterior. Asta este realitatea din România, asta este realitatea pe care vor să o schimbe toți cei care nu ne doresc în continuare la guvernare. Asta este realitatea pe care o mistifică și fac eforturi uriașe să convingă românii și nu numai că albul este negru, Dragi colegi, în acești doi ani de guvernare care în care s-au realizat aceste lucruri și altele care vor fi promovate în continuare pentru că trebuie să le promovăm, să nu uităm că am avut șansa și oportunitatea să le realizăm pentru că am obținut în 2016, acum exact doi ani, cea mai mare încredere pe care românii au acordat-o unui partid politic de la Revoluție încoace. Pentru mine, cel puțin, a fost și rămâne o responsabilitate uriașă. Dar în același timp, au fost doi ani în care am fost criticați, atacați, urmăriți, anchetați, ascultați și amenințați, ceea ce se întâmplă în continuare. Exact din ianuarie 2017, au încercat să ne oprească cu orice preț și cu orice mijloace să nu realizăm acest program de guvernare. De ce? Pentru ca românii să nu fie fericiți. Pentru ca românii să fie în continuare supărați, nemulțumiți, pentru că așa ar putea însămânța cu succes semințele urii„, a spus Dragnea, duminică, la reuniunea Consiliului Naţional al PSD.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: au fost doi ani în care am fost criticați, atacați, urmăriți, anchetați, ascultați și amenințați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI