Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea: Cu Iohannis, la Cotroceni, nicio soluție nu poate să fie bună

Liviu_Dragnea
Președintele PSD, Liviu Dragnea a făcut, miercuri, declarații despre Klaus Iohannis și remanierea Guvernului, precizând că „majoritatea noastră e clară”. Șeful Camerei Deputaților a mai spus că „nicio soluție nu e bună cu Iohannis la Cotroceni”.

„Cu Iohannis, la Cotroceni, nicio soluție nu poate să fie bună, pentru că nu te mai poți baza că respectă Constituția, legislația, chiar și cutumele care au fost luate în calcul la un moment dat”, a precizat liderul PSD.
„Hai să fim riguroși, nu există termenul de restructurare în Constituție, este vorba de remaniere, care se face prin Parlament, dacă se modifică structura. Am auzit multe tâmpenii în ultimele zile. Din păcate, și de la oameni care credeam că înainte să dea o părere se consultă cu specialiști adevărați. La noi majoritatea e destul de clară. Azi am avut 180-181 de voturi, plus 12 voturi pe care le avem în plus la Senat față de majoritate. Deci la orice vot în plen noi putem peste 30 de voturi în plus. Nu e problemă cu majoritatea. În situația în care un premier vine în Parlament pentru a face o remaniere, prin care să și schimbe structura Guvernului, acela e un proiect de hotărâre. Guvernul vine în Parlament și spune că vrea să schimbe structura. Parlamentul poate să fie de acord cu acea propunere, ceea ce înseamnă că Guvernul are o structură schimbată și se duce la Cotroceni pentru a semna pentru noii miniștri. În cazul în care Parlamentul spune noi te-am investit cu o anumită structură și noi considerăm că propunerea ta nu e bună, rămâi tot cu structura veche. Deci nu pică Guvernul în niciun fel de situație”, a declarat Dragnea.
„La orice vot în plen, noi putem avea peste 30 de voturi în plus față de majoritatea necesară. În situația în care premierul vine în Parlament și spune că vrea să schimbe structura. În cazul în care Parlamentul spune că este de acord, atunci noul Guvern are o structură validă. Dacă Parlamentul va spune că nu este de acord cu restructurarea, atunci Guvernul rămâne în forma actuală. Nu pică sub nicio formă Guvernul”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Cu Iohannis, la Cotroceni, nicio soluție nu poate să fie bună”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI