Dragnea despre înlocuirea unor șefi de filiale: Au produs tulburări foarte mari

Liviu Dragnea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, despre contestatarii săi din partid, că aceia care au produs tulburări mari în organizaţiile lor trebuie să liniştească filialele şi a dat din nou asigurări că nu s-a discutat în partid despre înlocuirea unor lideri de organizaţii judeţene.

„Nu s-a discutat în partid. I-am rugat să nu se mai lase influenţaţi de aceste minciuni pe surse. Nu există niciun fel de intenţie de a tulbura o organizaţie sau alta. Le-am spus colegilor mei să înţeleagă că unii care au susţinut acea iniţiativă au produs tulburări foarte mari în unele organizaţii. Este responsabilitatea lor să linisteasta organizaţiile. Nu eu le-am tulburat. Discuţie în partid nu există pentru astfel de masuri”, a declarat Liviu Dragnea.
Chestionat dacă, în opinia sa, Gabriela Firea trebuie să rămână la conducerea PSD Bucureşti, unde are un mandat interimar, liderul PSD a replicat: ”Am avut discuţii în CEx şi în BPN, am discutat, le ştiţi, nu sunt părerolog”.
În ceea ce priveşte acuzaţiile că aceia care l-au contestat în partid ar fi fost manevraţi de Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus că el nu are de unde să ştie dacă a existat vreo legătură, vreo comunicare, dar ”zicerile lui Iohannis au coincis cu zicerile colegilor”. ”Eu nu am de unde să ştiu dacă au comunicat. Dacă nu, este o coincidenţă nefericită”, a adăugat liderul PSD.
Liviu Dragnea a mai spus, că nu are emoţii că va fi revocat de la conducerea Camerei Deputaţilor.
Întrebat dacă are emoţii având iniţiativa anunţată de liberali în acest sens, Liviu Dragnea a răspuns scurt: ”Nu”.
Referitor la o posibilă sesizare a Curţii Constituţională referitor la formarea completelor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Liviu Dragnea a răspuns: „Am transmis domnului Toader şi l-am rugat să nu se gândească dacă nu cumva dumnealui poate, prin Guvern, să facă acest demers”.
De asemenea, Dragnea, a spus, pe un ton ironic că Parchetul General s-ar putea autosesiza în cazul mişcării #rezist peste 20 de ani, dar deocamdată procurorii sunt ocupaţi să intimideze Jandarmeria.
„Au apărut foarte multe informaţii despre acest lucru şi cred că peste vreo 20 de ani, aşa, Parchetul General s-ar putea sesiza, dar acum are altceva de făcut, să intimideze Jandarmeria”, a declarat luni Liviu Dragnea, răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor.
Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD, a declarat luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, că este nevoie de verificarea surselor de inanţare ale mişcării #rezist şi dacă se pune problema consumului sau traficului de droguri printre membrii organizaţiei. „Parchetul General să verifice sursele de finanţare ale mişcării #rezist, Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură aceşti membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum şi eventual trafic de droguri”, a completat Ţuţuianu.

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea despre înlocuirea unor șefi de filiale: Au produs tulburări foarte mari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI