Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea despre referendumul de modificare a Constituţiei

Modificarea Constitutiei
Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa ca în această primăvară referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat.

„Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze”, a declarat marţi Dragnea la Parlament.
Întrebat dacă referendumul va fi organizat spre finele lunii mai, aşa cum a afirmat recent vicepremierul Paul Stănescu, Dragnea a spus: „Nu ştiu. E doar părerea dumnealui deocamdată, dar o să analizăm şi o să ţinem cont foarte mult de ce a spus domnul Stănescu„.
El a reafirmat că poziţia sa şi a PSD nu se schimbă. „Poziţia mea, şi cred că şi cea partidului, este cea de anul trecut, este neschimbată – susţin această modificare a Constituţiei şi anume că familia, căsătoria între un bărbat şi o femeie este pentru a întemeia familia„, a arătat Liviu Dragnea.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea despre referendumul de modificare a Constituţiei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI