Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea: Guvernul României va guverna în folosul românilor

Liviu Dragnea
Preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea a declarat luni, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, că Guvernul României va guverna în folosul românilor. PSD-ALDE a început în 2016 implementarea celui mai ambiţios program de guvernare din ultimii 27 de ani, însă „adversarii” au încercat să împiedice acest lucru.

Președintele PSD a vorbit despre adversari și propagandă. El a tras un semnat de alarmă privind investițiile: ”acest Guvern să-și facă un scop major din investiții” a afirmat Dragnea, care a mai spus că ”investițiile sunt vitale”.
„Coaliţia PSD-ALDE vine astăzi în faţa Parlamentului cu o echipă guvernamentală. (…) România este un stat suveran şi e de datoria noastră, a tuturor, să apărăm această suveranitate atâta vreme cât trăim. Spun asta fiindcă suveranitatea nu este atât o stare politică sau o stare economică, este o stare de spirit. Acest guvern are misiunea de a face performanţă economică, de a mări veniturile românilor şi de a creşte nivelul investiţiilor, păstrându-şi în tot acest timp suveranitatea, adică independenţa în gândire şi caracterul naţional al măsurilor luate. Guvernul României trebuie să guverneze în spirit european, dar în folosul poporului român, cu profund respect pentru valorile europene, în strânsă colaborare cu partenerii noştri occidentali şi cu adâncă recunoştinţă pentru bagajul de civilizaţie pe care l-am primit din partea marilor democraţii. Dar, aşa cum fac toate ţările avansate, lângă care visăm să ajungem, Guvernul României va guverna în primul rând în folosul românilor”, a precizat Liviu Dragnea.
El a subliniat că guvernul trebuie să performeze în spirit european, dar în folosul românilor și că guvernul Dăncilă se va ocupa de investiţii din prima zi de guvernare până la ultima.
„Investiţiile reprezintă o prioritate vitală pentru economia României, şi vorbim atât despre investiţiile directe ale statului, cât şi despre mecanismele de atragere a investiţiilor private româneşti şi străine. Avem pentru asta un pachet legislativ finalizat, gata să-şi producă efectele. Toate aceste legi sunt pregătite. (…) Mecanismele de absorbţie a fondurilor europene sunt funcţionale. Avem miniştri experimentaţi în atragerea acestor fonduri. Avem un premier care cunoaşte bine politicile şi liderii de la Bruxelles. Avem, aşadar, condiţii bune pentru a aduce mai mulţi bani în economie”, a arătat Dragnea.
De asemenea, Dragnea a adăugat că economia României este încă fragilă după perioada comunistă şi că este timpul ca această economie „să-şi primească porţia de oxigen”.
„Guvernul este mandatat să adopte integral obiectivele programului de guvernare: creştere economică, creşterea investiţiilor, crearea de noi locuri de muncă, debirocratizare, relansarea relaţiilor externe, dezvoltarea parteneriatelor strategice”, a enumerat Dragnea câteva din obiectivele programului de guvernare.”, a declarat Liviu Dragnea în plenul camerelor reunite.
„Economia României este încă fragilă, vulnerabilă, se dezmeticeşte greu să iasă din chinurile pe care trecutul comunist a silit-o să treacă. E timpul ca această economie să-şi primească porţia de oxigen”, a mai spus Dragnea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Guvernul României va guverna în folosul românilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI