Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea: În relatia cu UE contează nu doar ce face presedintele

Dragnea
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea afirmă că în ceea ce privește poziția României în fața Uniunii Europene va conta nu doar ce va face președintele Klaus Iohannis în relația cu oficialii UE, ci cum vor acționa toți decidenții români, având în vedere că „se anunță vremuri dificile la nivel european”.

„Președintele României nu are nevoie de un mandat din partea Parlamentului pentru a susține poziția României în fața Uniunii Europene. Dar asta nu trebuie să excludă o dezbatere care să unifice clasa politică în jurul interesului național. Se anunță vremuri dificile la nivel european, care reclamă unitatea între toți românii”.
„Nu e vorba doar de ce face președintele în relația cu oficialii europeni. Contează cum vor acționa toți decidenții români: Guvernul, partidele politice, europarlamentarii români și toți ceilalți care pot sprijini într-un fel sau altul interesul României la nivel European. Să analizăm împreună fiecare scenariu privind viitorul Uniunii Europene și să stabilim în mod clar cum vom reacționa în fiecare caz. Să învățăm de la cei care au făcut Marea Unire, al cărei centenar urmează să-l sărbătorim anul viitor. Să ieșim din logica păguboasă a conflictelor politice interne, să fim uniți și să ne pregătim pentru a apăra interesul național, pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul nostru”, a scris Liviu Dragnea, luni, pe Facebook.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: În relatia cu UE contează nu doar ce face presedintele”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI