Dragnea: Iohannis are dreptul să se facă de râs

Iohannis si Dragnea
Preşedintele PSD a comentat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului, prezenţa la şedinţa de Guvern a lui Klaus Iohannis.

„Fiecare om în România încă are dreptul să se facă de râs cât doreşte. În viziunea mea, s-a făcut de râs. În primul rând nu avea ce să caute acolo pentru că nu a spus ‘vreau să merg la şedinţa de Guvern pentru că se discută punctele următoare care sunt importante din aceste motive şi vreau să merg să discutăm în această manieră; am nişte propuneri’. […] Nu. A fost doar să citească ce i-au scris de la Administraţia Prezidenţială, să facă poze şi să plece. Dincolo de declaraţiile războinice pe care le-a făcut zilele trecute în care se umfla în pene şi spunea că va bloca nu ştiu ce ordonanţă de Guvern. Preşedintele nu poate bloca o ordonanţă de Guvern. Preşedintele, dacă merge acolo poate să meargă aşa cum a mers astăzi, iar deciziile sunt luate de membrii Guvernului şi, în final, primul-ministru decide dacă se aprobă sau nu un act normativ. […] Doamna Dăncilă este o femeie matură care nu are nevoie de sfatul meu. Ştie să citească Constituţia, înţelege Constituţia şi, spre deosebire de Iohannis, o şi respectă. Este premierul validat de Parlamentul României, are toate atribuţiile şi le va exercita”, a declarat Liviu Dragnea.
Întrebat ce ar fi făcut dacă ar fi fost în locul Vioricăi Dăncilă, Liviu Dragnea a declarat: „Eu nu îl primeam în curte! Pur şi simplu. […] Şi eu am stat cu sufletul la gură şi de aceea am întârziat conferinţa de presă să văd cum ne luminează Klaus Iohannis. De ce a fost acolo? Le-a zis ceva despre apărare? Ai tupeul să mergi la o şedinţă de Guvern, la un Guvern pe care tu îl blochezi?”, a afirmat Dragnea.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Iohannis are dreptul să se facă de râs”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI