Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dragnea: Iohannis a instigat oamenii în stradă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, ca ordonanța a fost doar un pretext al celor care au incitat enorm de multă lume de bună credință sa iasă în stradă prin dezinformare.

Dragnea, a mai spus că protestele din Piaţa Victoriei reprezintă un miting politic, nu unul spontan şi că şi dacă după ce ordonanța a fost abrogata, se incită în continuare la proteste „e clar că miza președintelui e Guvernul dumnealui”.
„Ordonanța respectivă a fost doar un pretext al celor care au incitat enorm de multă lume de bună credința să iasă în stradă prin dezinformare. Miza a fost intodeauna PSD-ul. Toți așteptăm mesaj de la Președintele României. Nu eu am fost în stradă, la primul miting Președintele Iohannis a fost în stradă’, a mai declarat Liviu Dragnea.
„Nu mi se pare corect că preşedintele unei mari companii străine să protesteze. Toţi romanii vor plăti această perioadă. Despre organizarea protestului de la Cotroceni: acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care am făcut acea declaraţie. Am vorbit cu mulţi şefi de filiale locale care au făcut presiuni şi care vor un singur lucru – vrem să apărăm votul din decembrie. Pentru a încerca să stăpânim această dorinţă, am avut acea întâlnire şi discuţie din coaliţie şi cu premierul Grindeanu. Cu speranţa că cei care contestă ordonanţă, nemaiavând obiect, să se retragă”, a continuat Dragnea la postul de televiziune RTV.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Iohannis a instigat oamenii în stradă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI