Dragnea: Trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis, în timpul unei conferinţe de la mitingul electoral din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava. El a adăugat că alegerile prezidenţiale din acest an reprezintă „momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”.

„Ne luptăm cu nişte perverşi cum această ţară nu a avut. Oameni care urăsc România şi au vândut bucăţi din această ţară. Da, Codrin. Trag din toate părţile. M-au lovit puţin la coloană, dar tot dreaptă rămâne. Nu pot să mă fac ca ghiocelul. Credeţi că mie nu mi-ar fi plăcut să fac ca unii care au plecat de la noi, că nici nu cred că au fost vreodată cu sufet. Unul care a plecat de aici şi care v-a datorat tot, inclusiv ultimul post. Puteam să stau acasă ci Irina, să mănânc popcorn şi să spun luaţi direct la SRI, DNA şi Cotroceni. Şi ce să faceţi cu ei? Ce vre voi. Nu mai facem PNDL. Nu ma ajutăm fermierii, că toate producţiile astea intră pe piaţă”, a declarfat Liviu Dragnea.
„Vreau să vă asigur că acest proiect pe care noi l-am început în 2016 va avea sorţi de izbândă. Vom avea prima confruntare în 26 mai. Este bătălia pentru Europa, este bătălia pentru mândria de a fi român, pentru că România merită mai mult. În toamnă, vom avea alegeri prezidenţiale. Atunci este momentul în care trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis. Şi o să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida, dar haideţi să ne concentrăm acum la alegerile europarlamentare. Vă asigur că nu are de ce să vă fie frică. Nu are de ce să aveţi vreo ezitare. Lupta noastră este, de fapt, lupta pentru adevăr”, a afirmat Dragnea.
„Sunt convins că PSD va merge până la capăt, iar capătul nu unde zic ei, ci de ce e cel mai rău, răul pe are îl reprezintă Iohannis. Acest om, gașca lui, nu pot fi lăsați de Dumnezeu să ducă țara înapoi. Să spuneți adevărul în fiecare zi. Nu avem în față un plan de a spune minciună. Avem cea mai mare provocare pe care o are un partid. El când merge afară nu vorbește: tace, ascultă și execută. El trebuia să ne apere țara. Nu-l bagă nimeni în seamă”, a mai spus Dragnea.
De asemenea, el a afirmat în discursul susţinut la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Suceava că membrii partidului trebuie să le explice pensionarilor că pensia lor a crescut în ultimii doi ani mai mult decât inflaţia. „Toată lumea se pricepe acum la inflaţie (…) Dacă nu era PSD, pensia ar fi rămas la fel, iar inflaţia era aceeaşi”, a spus liderul PSD.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dragnea: Trebuie să eliberăm România de această căpuşă care se numeşte Iohannis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI