Dumitru Babu: Avem nevoie și de sprijinul vostru pentru a crea un serviciu de taxi civilizat

Dumitru_Babu
Primăria Municipiului Constanța a organizat astăzi, în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, dezbaterea publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

La întâlnirea dintre autoritatea locală și reprezentații societăților de taxi au fost prezente peste 100 de persoane, atât posesori de licențe de taxi, cât și șoferi care au venit cu solicitări de modificare a Regulamentului și întrebări.Dezbatere_publicaÎn cele cinci ore de dezbatere, cele două părți au discutat principalele modificări solicitate în urma discuțiilor anterioare.
„Avem nevoie și de sprijinul vostru pentru a crea un serviciu de taxi civilizat. Vor rămâne în piață cei care respectă legea, regulile de bun simț, care sunt civilizați și care își respectă clienții. Nu vom mai permite derapaje de la legislație“, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Dumitru Babu.
Reprezentanții Primăriei Constanța amintește faptul că Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța s-a aflat în consultare publică în mai multe forme. În perioada următoare vor fi analizate propunerile discutate în cadrul dezbaterii de astăzi, urmând ca cele mai bune dintre ele să fie luate în considerare.
Proiectul de hotărâre a putut fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dumitru Babu: Avem nevoie și de sprijinul vostru pentru a crea un serviciu de taxi civilizat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI