Dumitru Jeacă a fost numit prefect al județului Constanța

Dumitru Jeaca numit prefect al Constantei1
Astăzi, începând cu ora 13, în Sala Remus Opreanu din cadrul Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de numire în funcția de prefect al județului Constanța a lui Dumitru Jeacă.

În sală au fost prezenți Mihai Dan Chirică, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mirel Toancă, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mustafa Levent Accoium, subprefectul județului Constanța, precum și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
De asemenea, la ceremonie au mai participat senatori și deputați de Constanța, dar și sefii instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.Dumitru Jeaca numit prefect al ConstanteiDin noua poziție de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi urmări să se respecte toate măsurile cuprinse în programul de guvernare și voi depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul primarilor și implicit al locuitorilor din județul Constanța. Mulțumesc Guvernului României pentru încrederea acordată și îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să pot spune că am putut contribui la schimbarea în bine a administrației locale” a declarat noul prefect, Dumitru Jeacă.
Menționăm că Dumitru Jeacă, a deținut, până în prezent, funcția de subprefect al județului Constanța.
Înainte de a fi subprefect, Jeacă, a ocupat funcția de manager de zonă la punctele de lucru județene Constanța și Călărași ale Loteriei Române încă de la sfârșitul lui 2014. Conform CV-ului său publicat pe site-ul Loteriei Române, el a ocupat funcții de conducere în cadrul mai multor companii. Foarte interesat este faptul că, timp de șase ani, Dan Jeacă a fost ofițer operativ în cadrul Direcției Județene de Informații Constanța. În ceea ce privește studiile, Jeacă are o diplomă de licență în domeniul Socio-Psiho -Pedagogie eliberată de Academia Națională de Informații, de unde a obținut și un brevet de ofițer informații. În 2004 a absolvit un master de Legislație Maritimă la Universitatea Maritimă din Constanța, iar în 2013 a absolvit Facultatea de Management Financiar-Contabil din cadrul Universității „Spiru Haret” Constanța. La aceeași facultate a urmat și studii de masterat în domeniul Contabilitate Expertiză și Audit.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Dumitru Jeacă a fost numit prefect al județului Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI