Echipa de Consilieri PSD pentru Orașul Ovidiu, promit Proiecte noi

Echipa de Consilieri PSD pentru Orașul Ovidiu, promit Proiecte noi
Echipa de Consilieri PSD pentru Orașul Ovidiu

În orașul Ovidiu din județul Constanța, echipa de consilieri din partea Partidului Social Democrat, este formată cu specialiști din diferite domenii profesionale, având ca unic scop, bunăstarea orașului Ovidiu, prin gestionarea celor mai utile proiecte de cercetare și dezvoltare a localității.

Membrii consiliului au următoarea componență, după cum urmează:

Enache Titi ENACHE TITI, 58 ani
Sunt căsătorit de 31 ani și am un copil, sunt antreprenor și administrator la Ro-Stel Liga. Am ales să candidez deoarece îmi doresc o mai mare transparență și eficiență în administrația publică locală.
Dumitru Doru DUMITRU DORU, 42 ani
Sunt administratorul unei firme din 2018, producător de tâmplărie PVC și geam termopan, sunt tatăl a doi copii și sunt căsătorit de 16 ani. Am ales să candidez din partea PSD deoarece cred că acest partid a avut întotdeauna grijă de oameni și cred cu tărie în proiectele echipei locale PSD.
Dită Gheorghe DIȚĂ GHEORGHE, 78 ani
Sunt inginer agronom, sunt cel mai vechi membru al organizației locale PSD, sunt Președinte a Organizației de Pensionari și sunt tată a 2 copii. Am ales să candidez pentru că cred în valorile acestui partid și în domnul Pușcașu Gheorghe.
Cioroiași Claudia Livia CIOROIAȘI CLAUDIA LIVIA, 38 ani
Sunt de profesie Tehnician Contabil și mamă a doi copii. Am ales să candidez deoarece cred că mă pot dedica bunăstării acestui oraș.
Deliu Valentin DELIU VALENTIN, 35 ani
Sunt de profesie Economist, sunt administratorul unei firme din 2011, activez în domeniul construcțiilor civile și industriale, a ușilor de garaj secționate și industriale, automatizări și Smart House, lider județean pentru montajul ușilor de garaj civile și industriale, sunt căsătorit de 4 ani și sunt tatăl a 2 copii.
Gherase Ana Maria GHERASE ANA MARIA, 32 ani
Sunt de profesie Asistent Medical, iar în momentul de față îmi desfășor activitatea în domeniul Stomatologie-Chirurgie BMF. Am ales să candidez ca și consilier, pentru că îmi doresc o schimbare.
Georgescu Viorel GEORGESCU VIOREL, 39 ani
Sunt Consilier Comercial, am studiat management, sunt căsătorit și am ales să candidez, deoarece, cred în domnul Gheorghe Pușcașu și în proiectele propuse de el.
Maciucă Gheorghe MĂCIUCĂ GEORGE, 33 ani
Sunt căsătorit și  antreprenor din anul 2010 și activez în domeniul transporturilor auto externe. Am ales să candidez, pentru că echipa PSD Ovidiu ma convins că are proiecte realizabile și că își dorește sa aducă normalitatea la Ovidiu.
Lupu Gheorghe LUPU GHEORGHE, 54 ani
Sunt administratorul unei firme de construcții civile și industriale. M-am hotărât să candidez deoarece consider că localitatea Culmea merită să aibă un reprezentant în consiliul local care să îi cunoască pe oamenii, dar  și problemele localității mult mai bine.
Catrinari Mircea CATRINARI MIRCEA, 46 ani
Sunt maistru electrician, sunt căsătorit și în prezent lucreaz ca macaragiu. Am ales să candidez deoarece doresc să găsesc soluții la problemele comunității din care fac parte.
Drăghici Corneliu DRĂGHICI CORNELIU, 71 ani
Sunt șef mecanic maritim și am doi copii mari. PSD are cea mai bună politică economică și socială.
Pânzaru Andrei PÎNZARU ANDREI, 33 ani
Sunt inginer naval, căsătorit din 2013 și am un copil. Am ales să candidez pentru o schimbare a orașului spre mai bine, pentru înființarea de parc logistic și locuri de muncă, pentru bunăstarea comunității, pentru atragerea de fonduri europene și investitori.
Șerban Ion ȘERBAN ION, 51 ani
Sunt inginer și sunt căsătorit.  Am ales să candidez,  deoarece cred că echipa PSD Ovidiu poate promova proiecte necesare și realizabile pentru orașul Ovidiu.
Chiriță Ștefan CHIRIȚĂ ȘTEFAN, 67 ani
Sunt maistru electrician, sunt căsătorit și am un copil. Am ales să candidez pentru a susține un om integru care să schimbe în bine orașul Ovidiu.
Paltene Nicolae PALTENE NICOLAE, 54 ani
Sunt electromecanic, sunt căsătorit și am un băiat. Am ales să candidez pentru a putea susține un om de al cărui caracter și integritate sunt convins în cei peste 30 de ani de prietenie.
Alexandru Valerian ALEXANDRU VALERIAN, 57 ani
Sunt inginer geolog și geofizician.  Am lucrat 10 ani în Primaria Ovidiu. Vreau să fac administrație numai pentru cetățean, sunt Șef la Serviciul gospodărie Comunale. Am înființat Ovi Prestcon SRL pe care l-am condus până în  2005.
Neațu Mihaela NEAȚU MIHAELA, 28 ani
Sunt de profesie Laborant chimist, sunt mama unei fetițe și am ales sa candidez pt viitorul copiilor noștri care merită o viață mai bună.

Proiectele propuse și care au la bază strategia și obiectivul principal al echipei PSD Ovidiu, privind bunăstarea orașului Ovidiu și a locuitorilor săi, sunt:

 1. Creșterea transparenței în administrație publică prin:
  - Îmbunătățirea site-ului primăriei și actualizarea informațiilor de interes general
  - Publicarea pe site a licitațiilor și vânzărilor de terenuri
  - Publicarea pe site a locurilor de muncă disponibile în administrația primăriei Ovidiu și de la societățile OVI PROTECT și OVI PRESTCON
  - Transmiterea online a ședințelor consiliului local și publicarea pe site a programului acestora.
 2. Creșterea nivelului de digitalizare a serviciilor primăriei Ovidiu prin adoptarea unui proiect de tip e-primaria prin care cetățenii să poată obține diferite documente online.
 3. Reabilitarea și dezvoltarea sistemului de canalizare în orașul Ovidiu
 4. Asfaltare zona IFA, zona Sat Vacanță și cartierul Tineretului
 5. Parcare în locul șinelor de tren dezafectate între strada Insulei și strada Amurgului
 6. Montarea de limitatoare de viteză pe strada Poporului
 7. Realizarea iluminatului public și înființarea de treceri de pietoni pe strada Portului
 8. Înființarea unei stații de autobuz și o trecere de pietoni în zona Vile-Sat Vacanță
 9. Înființarea unei zone de parc între cartierul Tineretului și strada Portului
 10. Realizarea unei parcări pentru camioane și utilaje
 11. Extinderea sistemului de supraveghere video pentru tot orașul

  Pentru localitatea CULMEA
 12. Montarea de camere de supraveghere
 13. Asfaltarea străzilor rămase neasfaltate
 14. Reabilitarea sistemului de canalizare existent și dezvoltarea acestuia
 15. Înființarea unui centru medical și a unei farmacii

  Pentru localitatea POIANA
 16. Montarea de camere de supraveghere
 17. Realizarea sistemului de canalizare
 18. Asfaltarea străzilor

 

Majoritatea proiectelor de mai sus, au nevoie de oameni cu experiență, de oameni care știu să pună cap la cap fiecare detaliu, de oameni care au o prestanță și totodată o bună motivație pentru a contribui la bunăstarea minunatului oraș OVIDIU.

Gheorghe Pușcașu: În data de 27 Septembrie 2020 vă așteptăm la vot să susțineti candidatura domnului Ghorghe Pușcașu și a echipei sale de consilieri locali, precum și candidatura domnului Felix Stroe la Consiliul Judetean Constanța.Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
CUI mandatar financiar: 21200019