Echipajul de bob dublu feminin a ocupat locul 9 la Mondialul de la Winterberg

Maria-Constantin-Andreea-Grecu

Echipajul feminin de bob două persoane, format din Maria Constantin (23 ani) şi Andreea Grecu (20 ani), continuă să impresioneze. Cele două tricolore au terminat sâmbătă, pe locul 9, la Campionatul Mondial de seniori de la Winterberg, un concurs în care, în ultima manşă se aflau pe locul secund în ierarhia provizorie!
Pregătite de Paul Neagu, cele două sportive legitimate la Clubul Orășenesc Sinaia au ocupat locul 9, fiind cronometrate pe cele patru manșe în 3 minute, 49 de secunde și 27 de sutimi. Ele au avut o întârziere de sub 3 secunde (2,80) față de echipajul câștigător al SUA (Elana Meyers Taylor, Cherrelle Garrett) – pe locurile 2-3 s-au clasat două echipaje ale Germaniei, la 0,43, respectiv 1,06 secunde. În urma bobului nostru au terminat alte opt reprezentând țări cu tradiție, dar mai ales cu o susținere financiară importantă (Germania, Austria, Rusia, Marea Britanie, Olanda și Belgia).
Momentul cel mai tensionat a fost după a treia manşă când ne aflam pe locul 10, la 6 sutimi în spatele campioanei mondiale de juniori din Altenberg, germanca Miriam Wagner„, a declarat Andreea Grecu.
În iarna aceasta, Maria și Andreea au câștigat Cupa Europei și s-au clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial de bob juniori.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Echipajul de bob dublu feminin a ocupat locul 9 la Mondialul de la Winterberg”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI