El este cel care A UCIS 298 de oameni

#

Joi, un avion cu 298 de civili la bord, a fost doborât la granița dintre Ucraina și Rusia! Primele acuzații i-au indicat ca vinovați pe rebelii proruși din zonă. Rusia a aruncat vina pe Ucraina. Însă, insurgenții care vor idependența zonei de est a Ucrainei, au recunosctu, prin liderul lor, că ei au doborât avionul.

IGOR STRELKOV liderul separatistilor ucraineni IGOR STRELKOV, pe numele său adevărat Igor Girkin, este liderul separatiștilor pro-ruși din estul Ucrainei, iar în cursul după-amiezii de joi, a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care susține că a doborât două avioane, unul dintre acestea fiind foarte posibil Boeingul 777 aparținând MALAYSIA AIRLINES. Igor Strelkov a revenit în atenția publică după ce joi, imediat după doborârea unui avion comercial al Malaysia Airlines a fost doborât de rachete sol-aer, un mesaj pe o rețea de socializare spunând că separatiștii pro-ruși au doborât două avioane ucrainene. Acesta susținea în postare că avion de joi era un AN26, dar ulterior s-a dovedit că este vorba de Boeingul 777 al Malaysia Airlines, citează deschide.md, site-ul censor.net. Din postarea lui Strelkov rezultă, scrie presa internațională, că separatiștii au confundat aeronava malaysiană cu una ucraineană.

Igor Strelkov asumat doborarea avionului malaysia airlines IGOR Girkin este cetățean rus, mercenar de profesie, luptător pe mai multe fronturi, iar în ultima perioadă a fost cunoscut ca liderul separatiștilor pro ruşi din estul Ucrainei. Acesta este cunoscut sub numele de IGOR STRELKOV, care se traduce în limba română „Pușcașul” datorită faptului că este un foarte bun cunoscător al diferitelor tipuri de armă și le folosește cu îndemânare. STRELKOV a fost comandantul GRU, „Directoratul principal de spionaj”, organizație de spionaj militar rusă, care există încă din 1918, în Ucraina. De asemenea acesta este liderul milițiilor din Republica Populară Donețk și unul dintre reprezentanții separatiștilor pro-ruși. Potrivit presei din Rusia, Igor Strelkov este un ofițer în rezervă a armatei ruse și care și-a exprimat opinii extremiste cu privire la eliminarea inamicilor statului rus și a luptat de partea Federației Ruse în campaniile contra-separatiste din Cecenia și pe separatiste pro-Moscova în Transnistria. Alte surse arată că Strelkov a luat parte la războiul bosniac ca voluntar de partea sârbă, și în Cecenia ca mercenar sub contract. Igor Strelkov a revenit în atenția publică după ce joi, imediat după doborârea unui avion comercial al Malaysia Airlines a fost doborât de rachete sol-aer, un mesaj pe o rețea de socializare spunând că separatiștii pro-ruși au doborât două avioane ucrainene. Acesta susținea în postare că avion de joi era un AN26, dar ulterior s-a dovedit că este vorba de Boeingul 777 al Malaysia Airlines, citează deschide.md, site-ul censor.net. Din postarea lui Strelkov rezultă, scrie presa internațională, că separatiștii au confundat aeronava malaysiană cu una ucraineană.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “El este cel care A UCIS 298 de oameni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI