Electrecord anunță oficial că după 9 ani, Festivalul Mamaia se va relua

Festivalul_de_la_Mamaia_2019
Nu era normal ca acest festival emblematic pentru industria muzicală din România să dispară. Din acest considerent, Electrecord Production a decis să facă tot ce este posibil pentru a readuce acest important eveniment acolo unde îi este locul, în prima linie a evenimentelor muzicale.

„Nu a fost uşor şi a durat multe luni de zile până să obţinem aprobările necesare. Această decizie a fost sprijinită atât de către preşedintele Consiliului județean Constanța, Marius Horia Ţuţuianu cât şi de către vicepreşedintele CJC Claudiu Iorga Palaz cărora le mulţumim pe această cale că ne-au sprijinit şi au hotărât că Festivalul să meargă mai departe. Astăzi putem anunţa oficial că Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia revine, având ca organizator Electrecord Production,în parteneriat cu Consiliul Județean Constanta”, spun organizatorii Electrecord.
Nici nu putea să fie altfel pentru că Festivalul de la Mamaia este cel mai cunoscut şi popular festival muzical românesc, istoria lui începând în 1963.
De-a lungul anilor, nume mari ale muzicii uşoare, pop sau rock au urcat pe scena acestui festival, la început debutând, mai târziu susţinând recitaluri.
Zeci de compozitori au creat melodii pe care le-au lansat la Mamaia, multe dintre ele devenind şlagăre.
Organizatorii festivalului sunt: Electrecord Production în parteneriat cu Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România şi Consiliul Judeţean Constanța, sub patronajul Ministerului Culturii.
Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2019 se va desfășura în perioada 5-8 septembrie. (Sursa foto: Ziua de Constanța)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Electrecord anunță oficial că după 9 ani, Festivalul Mamaia se va relua”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI