Elena Udrea la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Udrea la DNA
Foto: Mediafax
Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, ea a fost chemată pentru ca procurorii să-i aducă la cunoștință prelungirea controlului judiciar în respectivul dosar.
Și Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, a fost audiat vineri la DNA, în calitate de martor, în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012.
„Am fost invitat în calitate de martor într-o chestiune în care nu am informații și anume finanțarea campaniei de la localele din 2012. (…) Este vorba de campania mea la Sectorul 1 pentru primărie. (…) Am spus că nu am avut niciun fel de tangență cu finanțarea campaniei, nici nu știu cine a fost mandatarul financiar. (…) Nu mi-a fost comunicată nicio suspiciune, ci doar am fost întrebat ce știu și am spus ce știu”, a precizat Paleologu.
El a explicat că este vorba despre dosarul în care e vizată Elena Udrea și a menționat că, încă din anul 2008, a semnalat problema legată de modalitatea de finanțare a campaniilor electorale.
„Este vorba de dosarul doamnei Udrea, dar concret nu știu precis cine și ce a finanțat. În mod normal e Organizația sectorului 1, dar PDL în București era organizat în filiale de sector plus organizația pe Capitală. (…) Cred că se investighează cultura finanțărilor ciudate ale tuturor partidelor, pentru că este evident că până la ultima rundă de alegeri a fost o imensă problemă legată de costurile campaniilor electorale și este o problemă pe care, dacă aveți memorie bună, eu am semnalat-o încă din 2008”, a subliniat Paleologu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Elena Udrea la DNA pentru prelungirea controlului judiciar”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI