Elevii de clasa a VI-a vor sustine joi proba la limba si comunicare

Evaluare nationala
Evaluare nationala

evaluare nationala elevi

Joi, 5 iunie, 6.773 de elevi de clasa a VI-a vor susţine prima probă din cadrul Evaluării Naţionale, la disciplinele din aria curriculară „Limbă şi comunicare” – Limba română şi o limbă străină: franceză, engleză, germană. Proba va începe la ora 12:00, iar durata alocării testului este de 60 de minute.

Elevii vor susţine evaluarea în sălile în care îşi desfăşoară activitatea în mod curent, fiind aşezaţi în bănci în ordinea obişnuită. Testul va fi administrat de un cadru didactic care nu predă la clasa respectivă şi care va fi asistat de un alt cadru didactic.

Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare şi vor fi evaluate în fiecare unitate de învăţământ de cadre didactice care nu predau la clasa respectivă în cel mult 7 zile lucrătoare de la data susţinerii ultimului test.
Cea de-a doua probă, care vizează evaluarea unor competenţe din aria curriculară „Matematică şi Stiinţe ale naturii” – matematică, fizică şi biologie, va avea loc vineri, 6 iunie, ora 12:00.
Menţionăm că rezultatele individuale obținute la Evaluarea Națională nu se afișează, nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei. Acestea sunt valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea elevilor și a părinților elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Elevii de clasa a VI-a vor sustine joi proba la limba si comunicare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI