Enrique Iglesias, supus unei operatii de reconstructie a mainii

Enrique-Iglesias-operat
Foto: Facebook

Enrique Iglesias, care s-a rănit la mâna dreaptă cu o dronă în timpul unui concert desfășurat sâmbătă în orașul mexican Tijuana, a fost operat luni la Los Angeles, au informat reprezentanții săi, menționând că intervenția a durat „mai mult decât se estimase anterior”, transmite EFE marți.
„Rana a fost un pic mai gravă decât se apreciase inițial”, a explicat staff-ul interpretului. Acesta a suferit mai multe tăieturi în timp ce mânuia pe scenă o dronă menită „să dea un mai bun efect vizual” show-ului său. În pofida recomandărilor medicilor, Enrique Iglesias nu și-a întrerupt concertul după acest accident. Imediat după încheierea spectacolului, el a fost transportat în SUA, pentru a fi tratat într-o clinică de specialitate din Los Angeles.
Conform comunicatului difuzat de managerii săi, artistul a avut o fractură și a avut nevoie de „o operație de reconstrucție” după care „se va recupera în totalitate în următoarele săptămâni”.
Turneul în care se afla pentru promovarea celui mai recent album al său, intitulat ‘Sex and Love’, a fost întrerupt și va fi reluat la 3 iulie, tot în Mexic.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Enrique Iglesias, supus unei operatii de reconstructie a mainii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI