Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Europa deschide portile antreprenoriatului feminin romanesc

Antreprenoare feminine
Datorită succesului avut în rândul a peste 1300 de femei antreprenor din România, Conferinţa “Ele au reuşit” va trece graniţele ţării, pentru a promova antreprenoriatul feminin românesc şi în Capitala Portugaliei. Evenimentul internaţional este organizat de ELITE Business Women, în parteneriat Ambasada României la Lisabona şi Institutul Cultural Român din Lisabona şi va avea loc în data de 28 septembrie 2016, începând cu ora 18.00.

Manifestarea internaţională şi-a propus să reunească antreprenorii români de pretutindeni, să prezinte modelele de afaceri de succes iniţiate de românce şi să arate beneficiile diversităţii şi schimbului de know-how între bărbaţii şi femeile antreprenor. Invitatul special al conferinţei este celebrul trainer internaţional Filipe Carrera, care va susţine un seminar despre importanţa “networking-ului” într-o afacere şi despre cele 5 metode simple prin care ne putem extinde reţeaua, respectiv, afacerea la nivel internaţional, un lucru din ce în ce mai uzual în societatea globalizării.
În cadrul evenimentului, participanţii vor dezbate subiecte precum: contextul actual al antreprenoriatului feminin în România, probleme pe care le pot întâmpina femeile în calitate de antreprenor, modele de femei antreprenor, cum au reușit în fața eșecului şi, totodată, instrumentele cele mai importante pe care le folosesc femeile antreprenor în lume.
Campania națională „Ele au reușit” a avut loc deja în 6 orașe: București, Constanța, Cluj-Napoca, Rm. Vâlcea, Brașov şi Iași şi a adus la un loc peste 1.300 de femei antreprenor, 70 de Speaker-i și mentori şi peste 120 de parteneri.
”ELE AU REUŞIT este un ghid nescris al antreprenoriatului feminin, care vine să inspire la nivel național și să transmită un mesaj pozitiv: ”Da, se poate și în România”! Ideea a apărut ca urmare a nevoii de a avea mai multe modele de femei antreprenor, de a cunoaște succesele, provocările și motivația acestor femei. Acestea sunt din ce în ce mai importante pentru piața globală, nu doar în calitate de lucrători sau consumatori, ci și în calitate de antreprenori, manageri și investitori. Campania națională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor care NU sunt vedete, nu au nimic regizat în spate, ci pur şi simplu reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a ambiției. Anul acesta, Europa şi-a deschis porţile pentru toate româncele antreprenor, iar prima astfel de conferinţă internaţională va avea loc la Lisabona (28 septembrie), urmând ca la sfârşitul anului să extidem evenimentul şi la Londra”, a declarat Bianca Tudor, preşedintele ELITE Business Women şi organizatorul campaniei.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Europa deschide portile antreprenoriatului feminin romanesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI