Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eveniment caritabil la Sala Sporturilor Constanta

Eveniment caritabil
Eveniment caritabil

Eveniment caritabil

Farul Constanța – Academia “Gheorghe Hagi”, luni 2 iunie ora 18 Sala Sporturilor, rivalitatea de pe gazon se mută in sala.
Luni 2 iunie la ora 18 la Sala Sporturilor din Constanta va avea loc un eveniment sportiv in care juniorii de la Farul Constanta si cei de la Academia “Gheorghe Hagii” vor fi capul de afis, rivalitatea dintre cele doua cluburi fiind bine cunoscuta de catre toti constantenii.
Pe langa acest meci la evenimentul de la sala sporturilor vor mai juca si fotbalisti de la Universitatea “Andrei Saguna” impotriva celor de la Fundatia “Giovanii Bosco”.
Meciurile acestea sunt rezultatul unei colabrari eficiente intre zece O.N.G-uri constantene si D.J.T.S Constanta (Directia Judeteana de Tineret si Sport).
Scopul acestu eveniment este de strangere a unor sume de bani pentru o fetita din Judetul Constanta care are mai multe probleme medicale si se mai si afla in caruciorul cu rotile.
Aceasta initiativa sustinuta de D.J.T.S Constanta dar si de cei de la F.C.F.C. (Fotbal Club Farul Constanta), Academia “Gheorghe Hagii”, Universitatea “Andrei Saguna”, si Fundatia “Giovanii Bosco” recunoscuta pentru actiunile umanitare la care ia parte.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Eveniment caritabil la Sala Sporturilor Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI