Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Eveniment deosebit pentru tara noastra. Acord de colaborare intre FPTM Moldova si FAPT Romania

Acord de parteneriat

Republica Moldova reprezentată de Federaţia de Promovare a Turismului din Moldova participă la Târgul de Turism al României desfăşurat în perioada 12-15 noiembrie la Bucureşti, în cadrul căruia, Federaţia de Promovare a Turismului din Moldova (FPTM) si Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT) au semnat un protocol de cooperare şi colaborare, prin care se doreşete promovarea şi valorificarea capacităților turistice și culturale ale ambelor țări.
Da, de 4 ani dezvoltăm evenimente comune prin diverse infotripuri şi ne bucură enorm colaborarea caldă pe care am reuşit să o creăm. Considerăm Republica Moldova o piaţa turistică strategică pentru România, chiar dacă autoritătile centrale care administrează turismul în România au cam neglijat-o. Aşadar, continuam promovarea destinaţiilor românesti conform misiunii pe care noi, asociatiile de promovare turistica din Romania ne-am asumat-o”, a declarat Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.
Pe de cealaltă parte încântat de experinţele anterioare a colaborărilor calde şi constructive, Alex Filipschi – Preşedintele Federaţiei de Promovare a Turismului din Moldova declară:
“Este necesară continuarea colaborării şi cooperării în vederea susţinerii reciproce a activitătilor întreprinse în anul precedent, în vederea promovării si valorificării capacitătilor turistice si culturale ale Republicii Moldova și României, prin organizarea de programe comune, circuite care să cuprindă destinaţii de pe ambele maluri ale Prutului, precum şi City Break-uri care să fie facute nu doar la nivel de metropole, ci şi în alte oraşe cu potenţial turistic atât din Romania cât şi din Republica Moldova”.
Prin intermediul acestui acord strategic de de colaborare s-au stabilit contacte şi schimburi de informație, publicații, materiale promoționale, programe şi campanii de promovare comune, infotrip-uri în ambele destinatii, conferințe de presa şi evenimente de promovare comune, campanii de promovare, conferințe, expoziții, ateliere de lucru, editare materiale de promovare, formare profesională în domeniul turismului, participarea comuna la targurile organizate în diverse orase din ambele țări și nu numai. Obiectul acordului constă în colaborarea și cooperarea în vederea susținerii reciproce a activităților întreprinse de către părtile semnatare, în vederea promovării și valorificării capacităților turistice și culturale ale României și Republicii Moldova.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Eveniment deosebit pentru tara noastra. Acord de colaborare intre FPTM Moldova si FAPT Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI