Explozii puternice la metroul din Sankt Petersburg soldate cu morți si rănițí

Explozie la metroul Sankt Petersburg
Foto: dailymail.co.uk
O explozie s-a produs luni într-o stație a metroului din Sankt-Petersburg, soldată cu cel puțin 10 victime. RIA transmite că 10 persoane au fost rănite, în timp ce agenția TASS relatează că, potrivit informațiilor preliminare, 10 persoane și-au pierdut viața.

ACTUALIZARE 16:40 Este stare de urgență la Sankt-Petersburg, au fost luate măsuri de securitate și pe aeroport. Numărul deceselor confirmate a ajuns la 14.
ACTUALIZARE 16:11 Potrivit Comitetului pentru antiterorism, una dintre explozii a avut loc chiar în timp ce metroul mergea între Institutul Tehnologic și stația Sennaya.
ACTUALIZARE 16:00 Toate stațiile de metrou din Sankt-Petersburg au fost închise. Oficial, sunt 50 de răniți. A fost confirmat și decesul a 10 persoane.

Agenția RIA a relatat că, aparent, ar fi avut loc explozii la două stații de metrou din oraș. Trei stații de metrou au fost închise, potrivit portalului media local Fontanka.

Explozie la metroul Sankt Petersburg3

Foto: dailymail.co.uk

Potrivit Reuters, la stația de metrou Sennaia Ploșciad se aflau opt ambulanțe. Fumul a umplut mare parte din stația de metrou, care a fost evacuată. Potrivit DPA, numeroase alte stații de metrou erau pe punctul de a fi închise.

Explozie la metroul Sankt Petersburg2

Foto: dailymail.co.uk

În timp ce unele media locale au informat că explozia a fost provocată de un dispozitiv neidentificat, Interfax a relatat că dispozitivul exploziv era umplut cu șrapnel.
Președintele rus Vladimir Putin, care urma să se întâlnească în Sankt-Petersburg cu omologul său din Belarus, Aleksandr Lukașenko, a fost informat cu privire la această situație, a relatat RIA, care citează un purtător de cuvânt al Kremlinului.
Life News, un portal având legături strânse cu serviciile de securitate ruse, a publicat o fotografie cu ușa unei garnituri de metrou care a fost distrusă de explozie și o altă fotografie cu persoane rănite, întinse pe peron, relatează Agerpres.

Explozie la metroul Sankt Petersburg1

Foto: dailymail.co.uk

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Explozii puternice la metroul din Sankt Petersburg soldate cu morți si rănițí”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI