Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Facebook a ajuns la 1,59 miliarde de utilizatori la sfarsitul lunii decembrie

Utilizatori Facebook

Pentru prima dată în istoria rețelei de socializare Facebook, veniturile au depășit un miliard de dolari în trimestrul patru din 2015, în timp ce numărul de utilizatori a ajuns la 1,59 miliarde, în creștere cu 14% față de perioada similară din 2014, transmit Bloomberg, DPA și BBC.
Numărul utilizatorilor care au accesat serviciile Facebook de pe smartphone-uri sau alte dispozitive mobile cel puțin odată pe lună a crescut în perioada octombrie — decembrie 2015 cu 21%, la 1,44 miliarde.
Veniturile companiei americane au urcat în ultimele trei luni din 2015 cu 52%, la 5,84 miliarde de dolari.
2015 a fost un an important pentru Facebook. Comunitatea noastră a continuat să crească și afacerea noastră este înfloritoare„, a afirmat șeful și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.
În trimestrul patru din 2015, profitul net al Facebook a urcat la 1,56 miliarde de dolari, de la 701 milioane de dolari în perioada similară din 2014, relatează Agerpres.
Veniturile din publicitate au înregistrat un avans de 56,8% în ultimele trei luni din 2015, la 5,64 miliarde de dolari, aproximativ 80% din aceste venituri provenind din publicitatea pe dispozitive mobile.
Veniturile Facebook în 2015 au crescut cu 44%, la 17,9 miliarde de dolari, în timp ce profitul net a urcat la 3,7 miliarde de dolari, față de 2,94 miliarde de dolari în 2014.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Facebook a ajuns la 1,59 miliarde de utilizatori la sfarsitul lunii decembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI