Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

FACEBOOK se schimba radical

Facebook_se_schimba_radical1

Compania care deţine reţeaua de socializare Facebook a anunţat joi că motorul intern de căutare al reţelei a primit numeroase îmbunătăţiri pentru a permite utilizatorilor să găsească mai uşor informaţiile căutate, în special pe cele care vizează anumite teme de actualitate, scrie agenţia France Presse, citată de Agerpres.
Când anumite evenimente se petrec în lume, oamenii se îndreaptă către Facebook pentru a vedea cum reacţionează prietenii şi cei din familiile lor. Astăzi, am îmbunătăţit căutarea pe Facebook pentru ca, pe lângă prieteni şi cei din familiile noastre, fiecare utilizator să poată găsi ce spune lumea despre subiectele care-l interesează„, a transmis într-un comunicat grupul care deţine reţeaua de socializare.
Concret, utilizatorul va regăsi în rezultatele căutării sale nu doar postările prietenilor şi celor din familia sa, dar şi mesaje publice postate de persoanele care nu fac parte din lista sa prieteni în cadrul reţelei de socializare.
Facebook va permite deopotrivă utilizatorilor săi să găsească mai uşor totalitatea conversaţiilor desfăşurate pe reţeaua de socializare care fac referire la o postare anume care a fost distribuită de mai mulţi utilizatori. Astfel, printr-un singur buton se va putea accesa totalitatea mesajelor publice care fac referire la postarea respectivă.
De asemenea, Facebook anunţă că utilizatorul va beneficia de acum înainte de un serviciu îmbunătăţit în ce priveşte sugestiile generate în momentul căutării ceea ce va ajuta utilizatorul să tasteze în fereastra de căutare exact ce îl interesează să găsească.
La începutul anului 2013 Facebook a prezentat motorul său intern de căutare Graph Search, care spre deosebire de unul clasic, similar Google Search, oferă posibilitatea utilizatorilor să găsească anumite informaţii numai în interiorul platformei reţelei de socializare, şi nu pe domeniul de internet.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “FACEBOOK se schimba radical”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI