Facebook și-a îmbunătățit motorul de căutare internă

Facebook_motor_de_cautare

Rețeaua de socializare Facebook a anunțat luni îmbunătățirea caracteristicilor motorului său de căutare internă, ce va permite utilizatorilor rețelei să găsească mai ușor mesajele publicate în trecut de prietenii lor, scrie AFP.
Facebook a prezentat la începutul anului 2013 instrumentul ‘Graph Search’, care contrar unui motor de căutare clasic, precum Google Search de exemplu, nu caută direct pe internet, ci numai în cadrul rețelei de socializare.
Modalitățile de căutare au fost la început limitate (să-i găsești, de exemplu, pe prietenii care trăiesc la New York), însă Facebook a promis o extindere a serviciului.
Cu o căutare rapidă veți putea revedea spre exemplu videoclipul amuzant de la primirea diplomei, un articol dintr-un cotidian pe care ați vrut să îl citiți sau fotografii de nuntă ale prietenilor voștri de vara trecută’, anunță Facebook într-un mesaj publicat luni pe blogul său oficial.
Aceste modificări vor fi aplicate, începând cu această săptămână, pentru utilizatorii americani ai Facebook de pe calculator sau Iphone.
‘Graph Search’ respectă criteriile de confidențialitate privind publicarea și permite găsirea doar a postărilor publice.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Facebook și-a îmbunătățit motorul de căutare internă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI