Facultatea de Științe Economice a organizat Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice pentru elevi, Ediţia a II-a

universitatea-ovidius-constanta

Miercuri, 3 decembrie, la Campusul Universitar, a avut loc a II-a ediţie a Sesiunii de Comunicări Știinţifice pentru elevi – „NOI ȘI ECONOMIA”, eveniment organizat de Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța. Au participat 75 de elevi din următoarele licee: Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, Liceul Teoretic „George Călinescu”, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul „Dobrogea” Castelu, Liceul Tehnologic „Carsium” Hârșova, Colegiul Comercial „Carol I” Constanța.
Manifestarea a fost dedicată tuturor elevilor din învăţământul preuniversitar care au avut de prezentat public un eseu al cărui subiect s-a încadrat în una dintre următoarele arii tematice: Antreprenoriat; Marketing în afaceri; Turismul – provocări şi perspective; Banii şi economia. Au fost prezentate 45 de lucrări în care s-au regăsit dorințele, părerile personale, speranțele și gândurile elevilor către o altă realitate. Pentru contribuția lor, elevii participanți au fost recompensați cu premii – Premiul I, Premiul II și Premiul III – pentru fiecare secțiune. Informaţii suplimentare se găsesc pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice: http://stec.univ-ovidius.ro/
Sesiunea de comunicări științifice a urmărit: crearea unui mediu propice dezvoltării abilităților și talentelor elevilor din învățământul preuniversitar, dezvoltarea spiritului de competiție, asigurarea oportunităților de interacțiune între elevi ca bază a unor viitoare colaborări cu mediul universitar, valorificarea și dezvoltarea potențialului elevilor, viitori studenți, cu efecte benefice asupra formării lor pe plan personal și profesional.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Facultatea de Științe Economice a organizat Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice pentru elevi, Ediţia a II-a”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI