Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Făgădău către agenții economici: Trebuie să naștem programe și politici comune

Fagadau intalnire de lucru cu agentii economici
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, a participat ieri la o întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia.

S-au pus la punct detalii legate de pregătirea sezonului estival și s-a stabilit un calendar al întâlnirilor cu toți agenții economici din stațiune.
Vă îndemn să funcționați într-o structură asociativă. Trebuie să naștem programe și politici comune. Am nevoie de experiența fiecăruia dintre dumneavoastră”, a declarat Decebal Făgădău.
Subiectul principal a fost legat de ediția de primăvară a campaniei „Curățăm Constanța Noastră”. În luna aprilie, sunt invitați să participe la curățenie toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive.
Avem o recoltă record de mucuri de țigări, capace de peturi și alte gunoaie la hectar de plajă”, a subliniat edilul.
În luna curățeniei, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Dincolo de scopul practic, însă, campania urmărește şi educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.
Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Făgădău către agenții economici: Trebuie să naștem programe și politici comune”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI