Făgădău despre pensiile speciale: Eu aș propune să tăiem la toată lumea și să resetăm tot sistemul

Fagadau
Consilierii locali municipali s-au reunit, joi, în ultima ședință ordinară din acest an, în cadrul căreia au adoptat mai multe proiecte de hotărâre, nu mai puțin de șase dintre acestea vizând infrastructura rutieră și pietonală din municipiu.

La finalul ședinței, primarul Decebal Făgădău a mulţumit tuturor pentru implicare şi le-a urat sărbători fericite. De asemenea, i-a invitat pe toţi cei prezenţi să ciocnească un pahar de şampanie. După ședința consiliului local, primarul Decebal Făgădău, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu se pronunță asupra „pensiei primarului Făgădău“, iar din punctul său de vedere, crede că nu problema cea mai mare în această perioadă o reprezintă aceste pensii speciale.
„Eu spun doar atât. Noi astăzi nu avem decât o indemnizație. Această pensie specială, așa numită pensie specială, cred că este, de fapt, o compensație pentru anii care pentru noi nu contează. Nu contează nici vechimea profesională, nu contează în niciun fel. Gândiți-vă ca și cum am fi plecat în armată. Problema nu e atât de mare la mine, pentru că nu îmi propun să ies atât de repede la pensie. Dar, vă dați seama că nu este corect ca Parlamentul, adică un organ ales, să fie privilegiat față de alte categorii. Din punctul meu de vedere, consilierul local sau consilierul județean este tot ales ca și parlamentarul. Dacă este să se renunțe, să fie pentru toată lumea. Dacă este să se acorde la toată lumea. Dar important este să se vorbească cu onestitate despre ce reprezintă acest venit, pentru că nu este un drept necuvenit sau este un moft, o bonificație, ci este o compensație pentru anii în care noi nu avem plătită contribuție plătită pe nicăieri, nici vechime, nici nimic. Poate sună ciudat, dar, din punctul meu de vedere, cred că nu problema cea mai mare a României în această perioadă o reprezintă aceste pensii speciale. Eu aș propune să tăiem la toată lumea și să resetăm tot sistemul“, a subliniat Făgădău.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Făgădău despre pensiile speciale: Eu aș propune să tăiem la toată lumea și să resetăm tot sistemul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI