Făgădău: Îmi doresc ca strategia de Smart City să vină să se alăture la ceea ce am construit cu echipa mea

Caravana_smart_city
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău a participat astăzi la dezbaterea prilejuită de Caravana Smart City.

Evenimentul este unicul program de promovare a conceptelor Smart City și de informare a factorilor decidenți cu privire la noile tehnologii, a modalităților de implementare și mai ales a oportunităților de finanțare a acestora.
Caravana pe care o organizați este un lucru extraordinar, în România tot mai multă lume a ajuns să vorbească despre Smart City. Constanța este în etapa de realizare a strategiei de Smart City. Orice contribuție este binevenită. Cel mai important este să naștem o strategie care să ne dea proiecte viabile. Îmi doresc ca strategia de Smart City să vină să se alăture la ceea ce am construit cu echipa mea”, a declarat Decebal Făgădău.
Temele abordate au vizat proiectele de tip Smart City implementate sau în curs de implementare, exemple de bune practici în domeniul Smart City pentru comunitățile locale urbane și prezentarea de soluții tehnologice concrete, care vor îmbunătăți viața cetățenilor și vor optimiza resursele orașului.Caravana_smart_city2Prezent la eveniment, Eduard Dumitrașcu, președintele Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate a vorbit despre potențialul orașului în dezvoltarea locală: „Aveți un potențial fabulos de a vă exercita puterea economică și de a vă promova propria identitate. Constanța trebuie să fie o comunitate responsabilă. Comunitatea inteligentă din Constanța trebuie să fie o familie, să susțină și să promoveze calitatea vieții.”Caravana_smart_city1Cea de-a noua etapă a Caravanei Smart City 2.0 – Implementarea a fost organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, împreună cu Primăria Municipiului Constanța.
Programul Caravana Smart City, organizat de Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate, este desfășurat sub Înaltul Patronaj al Ministerului Energiei. Până în prezent, programul a parcurs peste 10.000 km și a reunit peste 1500 decidenți și profesioniști ai administrației publice.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Făgădău: Îmi doresc ca strategia de Smart City să vină să se alăture la ceea ce am construit cu echipa mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI