Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Făgădău a prezentat noile autobuze: Constănțenii se vor simți ca în limuzină – confort, siguranță

Fagadau prezinta noile autobuze2
Primarul Constanţei, Decebal Făgădău a prezentat de Ziua Naţională a României primele autobuze achiziţionate de municipalitate. În total, 104 autobuze vor forma noua flotă a regiei de transport în comun.

Mai multe autobuze noi au fost expuse pe bulevardul Lăpușneanu pentru a putea fi vizitate de public. Baza de transport în comun va fi dezvoltată prin continuarea modernizării acestuia.
Primele autobuze vor circula pe traseu în 2-3 săptămâni, timp în care trebuie rezolvate detaliile referitoare la înmatricularea acestora.
Primarul Decebal Făgădău, despre autobuze: „Astăzi este singura cursă fără bilet. După 15 ani, transportul public capătă o nouă dimensiune.
Autobuzele constănțene au cel mai înalt standard produs de Isuzu. Autobuzele sunt adaptate pentru persoane cu dizabilități. Validatoarele sunt schimbate. Autobuzele au opt camere de siguranță de supraveghere pentru a vedea ce se întâmplă în trafic, au scaune confortabile, pentru vară sunt dotate cu aer condiționat, pe jos au material precum în clinici, există încărcătoare pt telefoanele mobile sau tablete. Constănțenii se vor simți ca în limuzină – confort, siguranță, vor fi polițiști locali care vor explica de ce trebuie întreținute. În 2 – 3 săptămâni terminăm procedurile, cartea tehnică apoi le băgăm pe trasee pe toate liniile. Până în iulie vor veni toate cele 104 autobuze. În Constanța, transportul public trebuie să fie prima opțiune apoi cel individual. Personal, îmi doresc ca tot mai multi cetățeni să aleagă transportul public. Veți vedea că tot ce vom face în Constanța va fi prioritar pentru autobuze și pentru transportul public. Veți vedea pe b-dul Lăpușneanu, pe b-dul Tomis o linie dedicată autobuzelor”, a spus edilul Constanței.
Primarul Constanței, Decebal Făgădău a menționat că ”în Constanța, prima opțiune trebuie să fie transportul public. Am mare încredere în echipa Constanța Buss. Autobuzele vor fi inscripționate cu nouă sigla a companiei. Nu vor mai avea reclame pe ele, doar indoor, pe ecrane. Deocamdată prețul rămâne 1,5 lei. Urmează o analiză ulterioară. Ne dorim să rămânem cei mai ieftini de pe piață”, a mai menționat primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău.
Dotările noilor autobuze constau în:
– acces facil prin sistemul cu podea coborâtă;
– rampe pentru persoanele cu dizabilităţi;
– sisteme de climatizare şi dispersie odorizant;
– camere de luat vederi (6 la interior şi 2 la exterior);
– sistem 3D cu camere video pentru numărarea pasagerilor;
– sistem destinat încărcării dispozitivelor mobile USBCharge 5V-1A;
– capabilitate Fleet management.
În parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și cu Administrația Fondului pentru Mediu, primăria Constanța a aplicat și pentru achiziția a 68 de autobuze electrice, “care vor îmbina performanța cu protecția integrală a mediului înconjurător”.Fagadau prezinta noile autobuze1

Fagadau prezinta noile autobuze3

Autobuze Euro6

Autobuze Euro6_111

Autobuze Euro6_0865

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Făgădău a prezentat noile autobuze: Constănțenii se vor simți ca în limuzină – confort, siguranță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI