Făgădău: Vă doresc dragi constănțeni, dragi români să simțiți în fiecare zi românește, oriunde v-ați afla

Discurs_Decebal_Fagadau
Marinari militari, pompieri, poliţişti, membri ai Ministerului Apărării Naţionale şi a altor structuri care aparţin instituţiilor statului au participat la o la Constanţa, la o paradă militară prilejuită de Ziua Națională a României.

Printre oficialitățile locale s-au numărat, primarul Constanței Decebal Făgădău, prefectul județului Constanța, Dan Jeacă, Comisarul-şef Constantin Dancu, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Judeţean Constanţa, șeful Comandamentului Flotei, Colonel Dima Constantin.
Primarul Decebal Făgădău a luat cuvântul, precizând că a devenit o tradiție la Constanța să sărbătorim 1 Decembrie și a urat La mulți ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla. „Acum un an, în momentul Centenarului, într-o zi rece, ne încălzeam sufletul cu o paradă militară la Constanța, care venea într-un moment important: sărbătoream 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă și 100 de ani de Românie Mare. Anul acesta, iată că ce am sădit anul trecut, s-a transformat într-o tradiție și aici, la Constanța, în capitala informală a Dobrogei și capitala estivală a României, parada de 1 Decembrie devine tradiție! Mi se pare firesc să mulțumesc celor care anul trecut au fost alături la această inițiativă – domnului contraamiral Căpățână, tuturor structurilor MApN, MAI, tuturor celor care au venit și au sădit la Constanța tradiție. Anul acesta vedem că într-o zi luminoasă, într-o zi binecuvântată de Dumnezeu, suntem mai mulți și steagul României se găsește peste tot în orașul nostru și în inimile noastre! Mă bucur că în Constanța devine o tradiție să ne sărbătorim orașul nostru multimilenar, mă bucur că ne bucurăm de Ziua Dobrogei și de ceea ce ne-a adus Dumnezeu pe aceste meleaguri, indiferent de unde am venit – am găsit aici o casă! Dar, cea mai importantă sărbătoare pentru noi, românii, rămâne 1 Decembrie! Vă doresc dragi constănțeni, dragi dobrogeni, dragi români, să simțiți în fiecare zi românește, oriunde v-ați afla! Gândurile mele se îndreaptă către fiecare dintre dumneavoastră și mă rog la Dumnezeu ca toate zilele să ne fie ca cea de astăzi: luminoase, călduroase, pline de pace, de liniște, de prosperitate! Un gând special pentru partenerii noștri de la baza Mihail Kogălniceanu, care ne onorează de fiecare dată sărbătorirea orașului și Zilei Naționale și mi-aș dori ca fiecare dintre noi să respectăm această zi cum ne respectăm pe noi înșine!”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Făgădău: Vă doresc dragi constănțeni, dragi români să simțiți în fiecare zi românește, oriunde v-ați afla”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: