Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, partener oficial al Târgului de Turism al României

FAPT_partener_la_targul_de_turism
Astăzi, 28.01.2020, a fost semnat cu Romexpo, protocolul prin care Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România devine partener oficial pentru Târgul de Turism al României – 20-23 februarie 2020.

Campaniile şi eforturile de promovare a vacanțelor în România, pe care Federaţia FAPT le-a derulat în ultimii 10 ani, la concurenţă cu ofertele de vacanțe în destinaţii externe, au făcut că, în ultimii ani, destinaţiile româneşti să devină o prezență tot mai vizibilă şi mai puternică la fiecare ediţie a Târgului de Turism al României.
Autorităţile locale, în parteneriat direct cu operatorii privaţi, prin organizaţiile locale proprii de turism, au promovat tot mai ferm şi mai convingător, fiecare, destinaţia pe care o reprezintă, iar Federaţia noastră susţine oficial Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment de profil din turismul românesc, o veritabilă provocare pentru călătorii pasionaţi, dar şi pentru toţi cei care promovează constant turismul autohton și internaţional, organizaţii locale de turism, tour-operatori şi agenţii de turism. Ediţia de primăvară 2019 a atins 21.500 de vizitatori, care au profitat de promoţiile pentru vacanţe prezentate de expozanţi, aşadar ne aşteptam la un număr chiar şi mai mare de vizitatori în acest an„, declară Corina Martin, președinte al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică.
De asemenea, aceasta a mai declarat că destinaţiile de vacanţă din România vor fi prezente, din nou, cu cele mai atractive oferte şi cu discounturi convingătoare. Cererea de vacanțe în România continuă să crească, iar Târgul de Turism al României reprezintă o excelentă ocazie pentru a alege vacanţele 2020.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, partener oficial al Târgului de Turism al României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: