Federatia Romana de Taekwon-do ITF, inclusa in programul de promovare a brandului de tara al Romaniei

Protocol de colaborare
Foto: sibiunews.net

Vineri, 6 noiembrie 2015, a fost o zi specială, o zi în care Federaţia Română de Taekwon-do ITF şi Autoritatea Naţională pentru Turism au semnat un protocol de colaborare pe durata unui an de zile în vederea promovării brandul de ţară al României pe plan intern şi internaţional, informează Agerpres. La întâlnirea desfăşurată la Bucureşti, au luat parte din partea Federaţiei Române de Taekwon-do ITF preşedintele Cosmin Oprescu şi vicepreşedintele Ciprian Banea.
Este o mare onoare pentru noi să încheiem acest parteneriat strategic. Având în vedere performanţele Taekwon-do-ului românesc şi faptul că lotul naţional al Federaţiei noastre este apreciat în acest domeniu în afara graniţelor ţări, în cadrul competiţiilor internaţionale la care am luat parte până în prezent, dorim să aducem o contribuţie semnificativă la promovarea imaginii României în lume”, a declarat cu entuziasm Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Română de Taekwon-do ITF.
Acest parteneriat, prin intermediul căruia lotul naţional de Taekwon-do ITF al României va deveni un adevărat ambasador al ţării noastre în Europa şi în lume, va fi benefic ambelor părţi ca şi imagine, urmand ca Federaţia să folosească brandul de ţară în condiţiile legii şi parteneriatului semnat de către părţi.
Prin acest parteneriat se doreşte creşterea turismului în România, atragerea unui numar cât mai mare de sportivi şi susţinători ai acestora în ţara noastră, avand în vedere şi organizarea de catre Federaţie a Cupei Europei la Cluj Napoca în perioada 24-26 iunie 2016, la care vor participa cu siguranţă mulţi sportivi din Europa şi nu numai.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Federatia Romana de Taekwon-do ITF, inclusa in programul de promovare a brandului de tara al Romaniei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI