Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Femeie bănuită de evaziune fiscală, cercetată de polițiști

bani_catuse_evaziune_fiscala
Polițiștii de investigare a fraudelor din Buzău cercetează un administrator al unei societăți comerciale pentru evaziune fiscală de peste 270.000 de lei.

Polițistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Buzău, cercetează o femeie în vârstă de 51 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii în scop contrar intereselor acesteia.
Aceasta este bănuită că, în perioada 2011 – 2013, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale ce are ca principal obiect de activitate colectarea şi valorificarea deşeurilor feroase şi neferoase, a înregistrat în actele contabile ale societăţii achiziţii de deşeuri feroase şi neferoase fără a reţine şi a vira la bugetul de stat impozitul pe venit în cuantum de 16 % datorat de persoanele fizice de la care au fost achiziţionate.
Totodată, nu a evidenţiat în totalitate o serie de venituri obţinute din activităţile desfăşurate în perioada de referinţă şi a dedus nelegal T.V.A., aferent înregistrării în actele contabile a unor cheltuieli cu mărfurile de la o serie de furnizori care nu confirmă relaţiile comerciale.
Inspectorii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Buzău au stabilit un prejudiciu cauzat bugetului de stat în valoare totală de 278.981 de lei.
De asemenea, s-a mai stabilit că administratorul nu poate justifica suma de 33.710 de lei, încasată de la un partener comercial şi care ar fi trebuit să se regăsească în casierie, reprezentând contravaloarea unor facturi neînregistrate în actele contabile ale societăţii.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Femeie bănuită de evaziune fiscală, cercetată de polițiști”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI