Fifor: Dorim să scurtăm la maxim perioada de reabilitare a sediului Comandamentului Flotei

Mihai Fifor in vizita la Comandamentul Flotei
Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, l-a asigurat pe şeful Statului Major al Forţelor Navale, viceamiralul Alexandru Mîrşu, de întregul sprijin, atât prin asigurarea fondurilor, cât şi prin soluţii pentru parcurgerea tuturor etapelor procedurale şi administrative pentru ca lucrările de reabilitare a sediului Comandamentului Flotei să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Cu o istorie de aproape 140 de ani, clădirea monumentală, construită cu rafinament în stil neoclasic, este un simbol nu doar al Marinei Militare, ci și al Constanței. L-am asigurat pe liderul marinarilor militari de întregul sprijin, atât prin asigurarea fondurilor, cât și prin soluții pentru parcurgerea tuturor etapelor procedurale și administrative, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.
Îmi doresc să putem asista cât mai curând posibil la tradiționalele ceremonii de Ziua Marinei din sediul pe deplin funcțional al Comandamentului Flotei și nu de pe o terasă provizoriu amenajată. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil în acest an (deși ar fi fost extraordinar, având în vedere că suntem în plin Centenar al Marii Uniri), dar ceea ce putem cu siguranță să facem este să scurtăm la maximum posibil intervalele de acțiune.
Marinarii militari, constănțenii și toți turiștii care vizitează vechiul Tomis așteaptă cu siguranță să admire strălucitorul sediu fără schele și șantier„, a scris ministrul Fifor în postarea de pe pagina sa de Facebook.
El a vizitat, sâmbătă, împreună cu şeful Statului Major al Forţelor Navale, sediul Comandamentului Flotei, aflat într-un amplu proces de reabilitare.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fifor: Dorim să scurtăm la maxim perioada de reabilitare a sediului Comandamentului Flotei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI