Fifor: Vă suntem recunoscători şi vă asigurăm de întreaga noastră preţuire

Mihai Fifor
Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a transmis un mesaj, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, militarilor români, oriunde ar sluji ei sub drapel – în ţară sau în diferite colţuri ale lumii -, precum şi veteranilor Armatei ţării noastre şi familiilor celor căzuţi la datorie.

Aceste zile ale Sărbătorii Învierii Mântuitorului stau sub semnul biruinței luminii asupra întunericului și a vieții asupra morții și ne îndeamnă să ne gândim la lucrurile cu adevărat importante din viaţa noastră.
Sunt momente în care, mai mult ca oricând, nu trebuie să uităm de sacrificiul pe care militarii noștri îl fac zilnic pentru liniștea fiecăruia dintre noi, pentru asigurarea securității țării și a stabilității Alianței din care facem parte.
Dragi militari români, oriunde v-ați afla slujind sub drapel, în România sau în diferite colțuri ale lumii, departe de casă și de cei dragi, știu că trăiți cu toții Sărbătoarea Paștelui în același spirit românesc, în ideea de a fi mai buni unii cu alții, de a-i ajuta pe cei aflați în nevoie și de a lupta mereu pentru o cauză dreaptă.
Gândurile mele cele mai sincere se îndreaptă și către veteranii Armatei României, către familiile celor care au căzut la datorie și, deopotrivă, către toți cei care se dedică în fiecare zi îndeplinirii obiectivelor asumate de România, în unitățile militare de pe întreg teritoriul țării, îndeplinind cu succes misiunile încredinţate.
Tuturor, vă suntem pe deplin recunoscători și vă asigurăm de întreaga noastră prețuire„, afirmă ministrul Mihai Fifor, în mesajul său, potrivit un comunicat al MApN.
El le transmite tuturor „Sărbători fericite şi Hristos a Înviat!”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fifor: Vă suntem recunoscători şi vă asigurăm de întreaga noastră preţuire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI