Filmul „Lucy”, de Luc Besson, va avea premiera pe 1 august în cinematografele din România

Poster cu Filmul lucy

Thrillerul „Lucy”, de Luc Besson, cu Scarlett Johansson şi Morgan Freeman în rolurile principale, va avea premiera pe 1 august în sălile de cinematograf din Bucureşti şi din ţară, informează distribuitorul, Ro Image 2000.

Filmul Lucy imagine
Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este forţată să ascundă droguri în corpul său pentru a le transporta. Se întâmplă însă un accident, iar drogurile sunt absorbite în corp, transformând-o într-o persoană cu abilităţi uimitoare: poate reţine orice fel de informaţie instant, poate muta obiecte din loc cu ajutorul minţii, nu mai simte durere sau teamă, fapt care o transformă într-o redutabilă armă umană.

Thrilarul Lucy
Filmul a avut o producţie dificilă, regizorul fiind atât de excedat de întârzierile şi pauzele din timpul filmărilor în Taipei, încât a luat serios în calcul o schimbare a oraşului. Unele dintre cele mai spectaculoase scene s-au filmat pe Taipei 101, al cincilea cel mai înalt zgârâie-nori de pe glob, iar despre filmările de noapte Besson a comentat în repetate rânduri că au fost „un coşmar”, cu batalioane de paparazzi încercând să o surprindă pe Scarlett Johansson în acţiune.

Scarlett Johansson în thriller-ul Lucy
Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.
Succesul mondial obţinut de „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus un premiu BAFTA, ajutând-o să devină apoi „muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele „Match Point”, „Bomba zilei/ Scoop” şi „Vicky Cristina Barcelona”.
A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.
S-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.
În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” şi „Iron Man 2”.
Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gală de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

Un comentariu la “Filmul „Lucy”, de Luc Besson, va avea premiera pe 1 august în cinematografele din România”

  1. Alex spune:

    Marfa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI