Finanţări prin POS DRU: Prezentarea proiectului AVATAR (facilitarea inserţiei, pe piaţa muncii, a 1.000 de persoane, din mediul rural)

proiectul AVATAR piata muncii
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) organizează la Constanta, evenimentul de informare al proiectului AVATAR: Acţiuni cu Valoare Adaugată pentru Ţară prin Antreprenoriat şi Recalificare.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European (FSE / ESF), prin POS DRU (Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane) 2007 – 2013, și este implementat de CNIPMMR, lider de proiect, în parteneriat cu Primăria Comunei Luna, din judeţul Cluj şi „Sistemi Formativi Confindustria Umbria”, din Italia.
Proiectul vizează facilitarea inserției pe piața muncii a 1.000 de persoane, din mediul rural, la nivelul a cinci (5) regiuni de implementare (Bucureşti – Ilfov, Nord – Est, Nord – Vest, Sud – Est, Sud – Muntenia), prin încadrarea și menținerea pe piața muncii a unui număr cât mai mare de persoane, din grupul țintă.
Obiectivul este implicarea activă a grupului – țintă și implementarea unor măsuri active, integrate și personalizate, de informare, consiliere profesională, mediere, formare profesională și consultanță pentru inițierea unei afaceri.
Evenimentul va avea loc vineri – 5 septembrie 2014, între orele 10.00 – 14.00, la Hotel „Bulevard” (bulevardul Mamaia, nr 294; Constanţa).
Participarea la acest eveniment este gratuită.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Finanţări prin POS DRU: Prezentarea proiectului AVATAR (facilitarea inserţiei, pe piaţa muncii, a 1.000 de persoane, din mediul rural)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI