Fonduri de aproximativ 56 milioane de euro

euro

Comitetul de Monitorizare a Programului Operaţional Asistenţă Tehnică 2007 – 2013 a decis în cadrul reuniunii de astăzi, 27 iunie, realocarea unei sume de aproximativ 56 milioane de euro de la axele prioritare 2 şi 3 la axa prioritară 1 pentru a susţine pregătirea viitoarei de programare 2014-2020 şi pentru întărirea capacităţii administrative a sistemului de gestionare a fondurilor. Realocarea către axa prioritară 1 a fost decisă în condiţiile în care gradul de contractare a fondurilor europene pe această axă este de aproximativ 180% şi există portofolii de proiecte în aşteptare pentru contractarea de finanţări. Decizia Comitetului de Monitorizare presupune modificarea programului, care va fi supusă aprobării Comisiei Europene.
În cadrul întrunirii reprezentanţii Autorităţii de Management POAT au prezentat măsurile aflate în implementare pentru evitarea pierderii sumelor alocate pentru acest an şi pentru anul 2015.
Rata de absorbţie curentă la nivelul POAT era de peste 34% la data de 20 iunie a.c., iar gradul de contractare a fondurilor europene alocate României pentru acest program depăşea nivelul de 92%.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fonduri de aproximativ 56 milioane de euro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI