Fonduri nerambursabile de peste două milioane de euro pentru restaurarea Cetății Carsium

Cetatea Carsium
Cetatea Carsium din Hârșova v-a fi restaurată cu fonduri europene, proiectele de finanţare având o valoare totală de 2,3 milioane de euro. Contractele de finanţare au fost semnate astăzi, 13 iulie 2018, în cadrul Consiliului Județean Constanța.

Obiectivele specifice proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea şi valorificarea cultural – artistică a Cetăţii Carsium (Hârşova)” se definesc prin realizarea lucrărilor de consolidare, realizarea unui corp multifuncţional care să poată asigura toate utilităţile administrative necesare, asigurarea dotărilor ce se impun, realizarea activităţilor de marketing, precum şi creşterea numărului de vizite la acest obiectiv de patrimoniu cultural.Semnare contract de finantare Cetatea CarsiumEforturile de a atrage fonduri pentru judeţul nostru continuă să se concretizeze. Semnarea acestui contract reprezintă un pas imens pentru viaţa culturală a acestui judeţ. Promovarea turistică reprezintă un element primordial în acest domeniu. Eu personal, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanța, mă voi implica cu toate resursele necesare pentru a putea asigura şi pentru a duce la bun sfârşit finalizarea acestui proiect. Întotdeauna am susţinut o abordare bazată pe profesionalism, experienţa şi pe strategii durabile” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Constantă, Marius Horia Tutuianu.
Turismul este o parte integrantă a dinamismului economic al unei regiuni, iar noi sperăm că acest proiect să ducă la dezvoltarea potenţialului turistic.
Proiectul are o durată de implementare de 46 de luni de la semnarea contractului de finanţare.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fonduri nerambursabile de peste două milioane de euro pentru restaurarea Cetății Carsium”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI