Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

A fost cea mai bună Gală K1 din ultimii ani în România – OSS FIGHTERS MAMAIA!

Gala K1 OSS FIGHTERS Romania 1553
OSS FIGHTERS Constanța, în parteneriat cu GOLDEN FIGHTER Timişoara au derulat cu un succes major GALA K1 OSS FIGHTERS ROMÂNIA – CHINA, la finalul săptămânii trecute, în Mamaia.

Am realizat o premieră în lumea sporturilor de contact din România. Competiţia ce a pus față în față loturile de luptători români şi pe cei chinezi a atras peste 5000 de spectatori şi a fost transmisă în direct, timp de 3 ore, pe televiziunea chineză HENAN, pe o televiziune românească la nivel naţional, dar şi pe canalul sportiv american FightBox. România a fost reprezentată de luptători atent selecţionaţi, astfel încât nivelul competiţiei să fie unul la standardele ridicate pe care le pretind partenerii din China. În plus, am adăugat 3 super fight-uri şi un meci de centură mondială, în care Cristian Milea, de la clubul sportiv Tăi Shin Do Bucureşti a câştigat în forţă în ringul OSS Fighters contra celui mai titrat sportiv de K1 din Franţa – Kamara Madicke, la categoria de 70 kg. Fraţii Bogdan şi Andrei Stoica au dovedit, încă odată, nivelul competiţional cu care ne-au obişnuit şi au arătat forţa şi spectacol. Suntem extrem de încântaţi că am reunit alături de echipa noastră OSS FIGHTERS nume consacrate în organizarea promoţiilor anterioare K1 în România şi luptători care şi-au demonstrat valoarea şi ne-au adus victoria în fața Chinei. România- China s-a încheiat cu 5-3 în favoarea noastră, iar parteneriatul nostru cu Liga chineză K1 abia a început. Ne pregătim deja pentru Gala OSS FIGHTERS cu nr. 3, ce va avea loc în noiembrie, la Constanța şi plănuim o nouă competiţie internaţională. Mulţumim tuturor celor ce ne-au fost şi continuă să ne fie alături!”, declară Marius GHEORGHE, Preşedinte Asociaţia Club Sportiv OSS Constanța.
Faptul că am reuşit să aducem lotul de luptători chinezi la Gala noastră a atras un interes fantastic şi a ridicat mult nivelul competiţiei şi pe cel al evenimentului. Ne-am pregătit cum se cuvine pentru pentru o Gală K1 de talie internaţională şi am ales cea mai vizibilă şi potrivită locaţie pentru un eveniment la care am reuşit să atragem transmisiune în direct, timp de trei ore, din ringul de la Mamaia, Constanța, România. Pe parcursul şederii delegaţiei chineze în România, am organizat pentru echipa TV din China şi pentru luptători un Tur al oraşului Constanța şi al staţiunii Mamaia, cu ghid vorbitor de limba chineză, am acordat interviuri televiziunii Henan, în care am prezentat destinaţia şi am discutat cu reprezentanţii oficiali ai delegaţiei despre extinderea parteneriatului sportiv, inclusiv în sens turistic. Oficialii chinezi s-au arătat încântaţi de potenţialul turistic al litoralului şi al României şi au apreciat că introducerea unui zbor direct între Shanghai şi Constanța, dar şi facilizarea obţinerii vizei turistice ar contribui major şi imediat la dezvoltarea circulaţiei turistice între China şi România. Din păcate, oaspeţii chinezi au intrat în România cu viza Schenghen cu dublă intrare, prin Italia, având în vedere că nu au reuşit să comunice eficient cu Ambasada României din China. Filmul de promovare a Coonstanței şi staţiunii Mamaia în limba chineză este acum o prioritate a noastră, prin colaborarea cu televiziunea Henan, în urma desfășurării acestui eveniment. Aşa cum am declarant înainte de Gală, am promis “război” în luptă şi am obţinut VICTORIE, acasă! Ne propunem să dezvoltăm o Cultură a Sportului la Constanța, prin evenimente care să atragă şi dezvoltarea şi promovarea turistică a destinaţiei. M-am bucurat enorm să văd că Piaţeta Cazino Mamaia – zona turistică zero a staţiunii, din punctul meu de vedere – a fost asaltată de public, la fel ca în “perioada de glorie” a staţiunii, din punct de vedere al evenimentelor. Vom continua să aducem spectacol, forţa şi culoare în evenimentele noastre, în vederea promovării destinaţiei Dobrogea, România”, a declarat Corina MARTIN (Agenţia de turism MISTRAL TOURS, organizator) și Președinte FAPT.
OSS FIGHTERS este cea mai nouă promoţie K1 din România şi este localizată la Constanța, în România. Echipa reuneşte compania ONE STAR SECURITY (Marius Gheorghe), Restaurant DON CORLEONE MAMAIA (Lucian Cristian Tudose), Agenţia de turism MISTRAL TOURS (Corina Martin), ASOCIAŢIA TOMIS ANTIDROG Constanța (George Drăgan) şi REBEL FIGHTERS (Ionel Crangus) şi a demarat deja pregătirile pentru organizarea Galei OSS FIGHTERS nr.3, ce va avea loc în noiembrie, la Constanța.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “A fost cea mai bună Gală K1 din ultimii ani în România – OSS FIGHTERS MAMAIA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI