Fostul primar Cristian Popescu Piedone, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

Cristian Popescu Piedone

Primarul demisionar din Sectorul 4, Cristian Popescu Piedone a fost ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile pentru abuz în serviciu și fals intelectual în cazul Dosarului Colectiv. De asemenea, două funcţionare au fost şi ele arestate.
Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel București.
Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost reţinut, vineri seară, de procurorii DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu autorizarea clubului Colectiv.
Potrivit procurorilor, Piedone este acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual, după ce ar fi emis ilegal acordul şi autorizaţia de funcţionare necesare desfăşurării activităţii clubului Colectiv.
În calitate de funcționar public — primar al sectorului 4 București, Cristian Popescu Piedone și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu, constând în încălcarea dispozițiilor legale privind apărarea împotriva incendiilor, prevăzute în Legea 307/12.07.2006, H.G.R. 1739/06.12.2006 și Ordinul M.A.I. nr. 3/2011, prin aceea că a emis acordul de funcționare nr. 3909/14.01.2015 și autorizația de funcționare cu nr. 369/14.01.2015 necesare desfășurării activității de către SC Colectiv Club SRL, la punctul de lucru din strada Tăbăcarilor nr. 7, sector 4 București. Prin aceasta, a cauzat vătămarea drepturilor și intereselor legitime ale unor persoane fizice și ale Primăriei, în urma cărora reprezentanții SC Colectiv Club, care au putut desfășura activități de alimentație publică, au obținut un folos necuvenit în cuantum de 62.298 lei„, se arată într-un comunicat al DNA.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Fostul primar Cristian Popescu Piedone, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI