Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Foto: Distracție în schimbul unei fapte bune. Tinerii au primit bilete gratuite de o zi la Neversea sau Untold

Donezi sânge și mergi gratuit la Untold sau la Neversea! Este campania organizatorilor celor două festivaluri care vor să atragă astfel atenția asupra importanței donării de sânge.

Campania a pornit în Constanța, unde zeci de tineri s-au trezit cu noaptea în cap și s-au așezat la cozi să doneze sânge la centrul mobil. Sâmbătă a fost coadă în Piața Ovidiu, la caravana mobilă “Blood Network”, iniţiată de organizatorii Untold şi Neversea.
S-au înscris şi pe platforma ”Şi eu Donez” şi au primit bilete de o zi la Neversea sau Untold. Fiecare a ales la ce festival vrea să se distreze în această vară.
Noi ne distram, iar alții au nevoie de sănătate și cu siguranță le vom face un bine„, ne-a declarat un donator venit tocmai de la Baia Mare.
Pentru o faptă bună. Ar trebui să donăm sânge, indiferent de Neversea, Untold sau alte festivaluri, ține până la urmă de umanitate”, a spus Mihaela.
Am optat pentru prima zi de Neversea și aștept să mă distrez, acum am terminat și sesiunea. Oricum eu consider că este un gest nobil acest lucru și e foarte bine să avem lucru de cei din jurul nostru mai ales că nu știm niciodată când ajungem în poziția respectivă„, ne-a declarat Mirela N.
Un alt donator a declarat că se simte mândru de acest lucru. „Mă simt mândru de acest lucru fiindcă sângele meu o să fie dat cuiva care are nevoie„.
Cine donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga ţară va primi reducere la abonamente pentru cele două festivaluri.
Donatorii sunt aşteptaţi şi mâine, între orele 8:00 şi 14:00, în Piaţa Ovidiu, unde vor fi amplasate centre mobile.
Cea de-a cincea ediţie a campaniei de donare de sânge se încheie în acest an la Constanţa, după un periplu început în luna mai la Cluj-Napoca şi continuat în Târgu Mureş, Iaşi, Timişoara, Oradea, Sibiu, Bucureşti şi Braşov.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Foto: Distracție în schimbul unei fapte bune. Tinerii au primit bilete gratuite de o zi la Neversea sau Untold”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI