Foto: Ultima zi a conferinței internaționale “Black Sea and Balkans Security Forum” de la Constanța

Ultima zi a conferinței internaționale Black Sea and Balkans Security Forum 2019 a adus astăzi în dezbatere la Constanța teme ca: dinamica din Orientul Mijlociu și implicațiile pentru regiunea Mării Negre și a Balcanilor, ce lecții pot fi învățate pentru alte regiuni din Europa în urma militarizării Mării Negre sau despre cum o abordare smart poate duce la orașe mai sigure.

Printre cei care au susținut astăzi prezentări la Forumul regional de securitate se numără George Friedman, fondator al companiei de previziune și analiză geopolitică Geopolitical Futures și al agenției Stratfor, ES Gabriel Leș, Ministrul Apărării Naționale, Patrick Turner, Asistent al Secretarului General al NATO pentru Politici de Apărare, Yehor Bozhok, Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Ucrainei, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, general Nicolae Ciucă, Șeful Statului Major al Apărării, general Claudio Graziano, Șeful Comitetului Militar al Uniunii Europene, lt. gen. (ret.) Ben Hodges, Pershing Chair al CEPA și Maja Bakran Marcich – Comisia Europeană.
De asemenea, primarul Decebal Făgădău a avut o întâlnire cu reprezentantul UNICEF în România, Pieter Bult. Discuțiile s-au axat pe consolidarea relațiilor dintre orașul nostru și cea mai mare organizație mondială dedicată copiilor, pe ideea de șanse egale pentru toți copiii la educație, sănătate și sport. Decebal Făgădău a prezentat invitatului său prioritățile municipiului din punct de vedere social, medical și educațional pentru creșterea, îngrijirea și educarea copiilor din Constanța.
„Black Sea and Balkans Security Forum” este organizat de asociația New Strategy Center, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Universitatea Ovidius și Zona Metropolitană Constanța. (Sursa foto: Primăriei Constanța)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Foto: Ultima zi a conferinței internaționale “Black Sea and Balkans Security Forum” de la Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI