Foto-video: Prima noapte albă la Neversea

Prima seara de Neversea8
A fost o noapte electrizantă la malul Mării Negre. Festivalul „Neversea”, cel mai aşteptat eveniment muzical al verii, a început aseară.

Polul distracţiei e la malul mării, iar cel mai aşteptat festival a început cu o atmosferă de zile mari. Festivalul NEVERSEA, evenimentul ce a adunat pe plaja din centrul Constanţei zeci de mii de tineri din toată ţara şi chiar şi din străinătate nerăbdători să păşească pe tărâmul celei mai tari petreceri.
Cei mai aşteptaţi artişti ai momentului promit show-uri de excepţie şi clipe de neuitat pentru fanii care se afla pe plajă. Pe cele cinci scene amplasate pe plaja Modern din Constanţa au urcat renumiți artiști, precum Manuel Riva şi Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas & Steve, Alan Walker, Yellow Cab, GTA şi alţii artişti au încins atmosfera în prima zi a Festivalului NEVERSEA 2018.
Festivalul a depăşit startul ploios care i-a încurcat programul, iar tinerii se bucură din plin de muzica electronică.

DJ Hardwell pe numele real Robbert van de Corput a încântat publicul de la NEVERSEA cu hit-urile salede House Progresiv şi Electro House în prima noapte a festivalului.
„Sunt pentru a treia oară în România. Prima dată la NEVERSEA, am mai fost la UNTOLD care este, după părerea mea, cel mai tare festival din lume”, a spus artistul într-o conferinţă de presă susţinută cu câteva minute înainte de a urca pe scena principală de pe plaja Modern.
Hardwell a ţinut să spună că „românii ştiu să se distreze”, în România fiind cele mai tari show-uri ale sale.
Prima noapte la Neversea a fost fabuloasă, iar turiştii au petrecut până dimineaţă, pe plajă. Şi nu au obosit deloc! Din contră, căci a fost doar începutul. Urmeză alte trei nopţi incendiare pe muzica a peste o sută de artişti din lumea întreagă.
Vineri seara, pe scenă vor urca Jonas Blue, Galantis, Steve Angello şi alţi artişti.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Foto-video: Prima noapte albă la Neversea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI