Friedman: Constanța are una dintre cele mai frumoase plaje din lume, iar orașul seamănă cu Miami Beach

Constanța are una dintre cele mai frumoase plaje din lume iar orașul seamănă cu Miami Beach. Este o bijuterie, Europa are puține bijuterii nedescoperite încă. Asta a declarat George Friedman, fondatorul companiei de previziune și analiză geopolitică “Geopolitical Futures”, prezent săptămâna trecută la forumul de securitate „Black Sea and Balkans Security Forum”, după o plimbarea deasupra orașului nostru.George Friedman si Decebal Fagadau

Renumitul analist politic a făcut un tur al Constanței, cu elicopterul, alături de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
Constanța este un oraș foarte important. L-am admirat de sus, am văzut și portul și am fost surprins să văd cât de mari sunt. Am fost de multe ori în România, dar sunt pentru prima oară la Constanța, unde am fost invitat să particip la “Black Sea and Balkans Security Forum”. Aveți una dintre cele mai frumoase plaje din lume iar orașul seamănă cu Miami Beach. Constanța trebuie să își planifice acum viitorul împreună cu liderii ei și cu investitorii, iar Statele Unite ale Americii sunt alături de voi în această misiune. Mi-ar plăcea să mă reîntorc aici, în vacanță”, a mai precizat George Friedman, într-un interviu acordat în exclusivitate paginii de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța. (Sursa video și foto: Primăria Constanța)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Friedman: Constanța are una dintre cele mai frumoase plaje din lume, iar orașul seamănă cu Miami Beach”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI