Gabriel Leș: Spitalului Militar “Dr. Carol Davila” va beneficia de tot sprijinul conducerii M.Ap.N

Gabriel Les
Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a participat marţi, 12 februarie, la şedinţa de Autoevaluare a activităţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” (SUUMC) pentru anul 2018, desfășurată la sediul unităţii medicale.

Generalul-maior Florentina Ioniţă-Radu, comandantul SUUMC, a prezentat misiunile instituției medicale, activităţile şi obiectivele de performanţă stabilite pentru perioada evaluată, precum și obiectivele stabilite pentru anul în curs, accentuând necesitatea elaborării şi implementării unor proiecte strategice de dezvoltare a infrastructurilor critice, specifice medicinei militare (investiţia în resursa umană, tehnologie modernă şi IT, capabilităţi privind logistica şi clădirile, cercetare-dezvoltare şi inovare).
În mesajul său, ministrul Leș a felicitat personalul SUUMC pentru rezultatele obținute în anul 2018, și a asigurat că Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, instituția-fanion a medicinei militare din România, va beneficia de tot sprijinul conducerii M.Ap.N. în asigurarea resurselor necesare pentru dezvoltarea proiectelor de infrastructură, pentru condițiile de muncă ale personalului medical, astfel încât SUUMC să poată oferi pacienților militari și civili servicii la standarde europene și NATO.
„Creșterea calității serviciilor de sănătate oferite pacienţilor în această instituție trebuie să reprezinte o preocupare constantă pentru managementul instituției. Aceasta se poate realiza atât printr-o pregătire continuă la standarde cât mai înalte a personalului medical, cât și prin dotarea cu noi echipamente performante și modernizarea infrastructurii spitalicești”, a spus ministrul apărării naționale. (Sursa foto: Facebook)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Gabriel Leș: Spitalului Militar “Dr. Carol Davila” va beneficia de tot sprijinul conducerii M.Ap.N”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI