Gala de excelenta AmFostAcolo 2016 pentru Litoralul romanesc si Delta Dunarii

Gala unitatilor de cazare
Cele mai apreciate spații de cazare de pe litoralul românesc și din Delta Dunării, vor fi premiate vineri, 17.06.2016 la Blaxy Premium Resort & Hotel din 23 August – Olimp.

Criteriile de selecţie au fost:
1) părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat în acest an și anul anterior un număr minim trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi;
2) gradul de recomandare general să fie de minim 80%;
3) mediile pe grade de satisfacție să fie de cel putin 7;
4) Unitățile de cazare să dețină certificat de clasificare.
La conferinţa de presă vor participa:
– Doamna Corina Martin, Președinte al Asociației Litoral – Delta Dunării și vicepreședinte ANAT;
– Domnul Daniel Sîrbu, Manager al Radio Vacanța, partener tradițional al www.AmFostAcolo.ro
– Domnul Cornel Bociort, manager AmFostAcolo;
– reprezentanții unităților de cazare premiate.
Conferinţa de presă va fi urmată de festivitatea de premiere a celor 42 de unități de cazare de pe litoral și din Delta Dunării care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo.
Asociaţia noastră încurajează investitorii în turism de pe Litoral şi din Delta Dunării să ofere şi să dezvolte servicii şi standarde turistice de calitate. Este firesc astfel să încurajăm turiştii şi membrii AFA să posteze recenzii despre vacanta lor, ca indicator important al calităţii serviciilor în turism.Am insistat ca unul din criteriile eliminatorii în lista locaţiilor premiate de AFA să fie existenta certificatului de clasificare din partea ministerului de resort, întrucât noi nu promovăm turismul la negru. Ne face plăcere însă să promovăm hotelierii şi locaţiile turistice care onorează eforturile pe care Asociaţia noastră le face pentru a promova Litoralul Românesc şi Delta Dunării, prin servicii de calitate. De aceea, suntem din nou alături de amfostacolo.ro şi la această nouă ediţie şi apreciem eforturile lor”, a declarat Corina Martin.
La a V-a ediţie a Diplomelor de excelenţă AmFostAcolo, ne este din ce în ce mai greu să alegem cele mai merituoase unităţi hoteliere de pe Litoralul românesc şi Delta Dunării. Paradoxal, deşi cererea este încă mult mai mare ca oferta, deşi mai persistă mentalităţi „lasă dom’le că merge şi-aşa, oricum oamenii nu mai găsesc alte camere”, constatăm cu plăcută suprindere că din ce în ce mai multe hoteluri din zonă investesc în dotări, renovează, construiesc la stadarde moderne, investesc în personal pentru o relaţie şi o comunicare de calitate cu turiştii, străduindu-se să le ofere un sejur cât mai «ca afară». AmFostAcolo sprijină şi promovează toate aceste investistiţii, oferind o binemeritată recunoaştere hotelurilor premiate, conducerii şi personalului acestuia, prin diplomele de excelenţă acordate în fiecare sezon”, a precizat Cornel Bociort.
Înfiinţat în 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de peste 44.000 de membri, o comunitate sufletistă și entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 12.000 de destinaţii distincte contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a turiştilor români.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Gala de excelenta AmFostAcolo 2016 pentru Litoralul romanesc si Delta Dunarii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI