Gala OMUL ANULUI 2014 in Fortele Navale Romane

Marina-militara

Ajuns la cea de-a V-a ediţie, Concursul „Omul anului în Forţele Navale” a cunoscut o dezvoltare semnificativă pe parcursul timpului. Peste 80 de concurenţi s-au înscris în competiţie anul acesta, la cele douăsprezece secţiuni, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei festivităţi de premiere care va avea loc sâmbătă, 9 mai, începând cu ora 18.00, la Constanţa. Evenimentul este produs în colaborare cu Televiziunea Română şi va fi difuzat, în direct, pe canalul TVR 1.
Performanţele obţinute de către personalul din Forţele Navale Române, în anul de instrucţie 2014, sunt dedicate memoriei eroilor români din care şi-au jertfit viaţa în luptele pentru întregirea ţării noastre, precum şi celor 20.000 de veterani de război, pe care încă îi mai avem alături de noi, cu prilejul împlinirii a 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Marinarii militari vor fi prezenţi şi pe faleza din faţa Comandamentului Flotei din Constanţa, unde vor fi organizate sâmbătă, 9 mai, în intervalul orar 18.00 – 20.30, expoziţii de tehnică şi armament, ateliere interactive de noduri marinăreşti şi lucrări de matelotaj, exerciţii demonstrative de respingere a atacului amfibiu de pe mare, standuri de prezentare ale ofertelor educaţionale ale învăţământului militar de marină, precum şi un eveniment cultural, lansarea albumului „Prodromiţa -150”, realizat după vizita echipajului Navei-Şcoală „Mircea” la Schitul Românesc Prodromu, de pe Sfântul Munte Athos.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Gala OMUL ANULUI 2014 in Fortele Navale Romane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI